- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kico76
csendes tag
válasz
King Unique #158521 üzenetére
Ezt látom a feladatkezelőben és az erőforrás-figyelőben. Semmi nem indokolja a 100%-os lemezhasználatot.A SysMain-t nem teljesítménynövelés céljából kapcsoltam ki, hanem hogy ne használja az SSD-t.
Egyébként a jelenség indítás után jelentkezik és hosszú percekig tart. Általában csak egy újraindítás oldja meg a szituációt. Akkor viszont eltűnik és rögtön normális értéken van a lemezhasználat (~10%).
Mi lehet, ami ennyire használja a lemezt, de csak rejtve, újraindítás után viszont megszűnik?
Vírus lenne? A Defender nem talál semmit. Tudom, az nem feltétlenül jelent bármit is.
De ha vírus, akkor maga a rendszer lenne vírusos? Vagy valamelyik driver? Vagy a Steam? Esetleg magán az SSD-n volt már gyárilag? És ha vírus, akkor újraindítás után miért szűnik meg? -
kico76
csendes tag
válasz
King Unique #158519 üzenetére
Szerintem a 64 GB rendszermemóriából futja a HMB támogatására.
A SysMain kikapcsolásával jelentősen lecsökkent a 100%-os lemezpörgések száma.
Az elmúlt napban csak az Operát nyitottam meg, kb. 6-7 oldalt, illetve a Port Royale 4-gyel játszottam. Ezek generálnának napi 17 GB adatot? A teljes játék önmagában 7 GB.
A PCI Express Link State Power Management kikapcsolása mit eredményez? -
kico76
csendes tag
válasz
tordaitibi #158515 üzenetére
A feladatkezelőt folyamatosan nézve a System és a Registry használja legtöbbet a lemezt, de azok is csak 0,1 MB/s.
-
kico76
csendes tag
Sziasztok!
Sokszor üresjáratban 100%-on pörög az SSD. A feladatkezelőt folyamatosan nézve a System és a Registry használja legtöbbet a lemezt, de azok is csak 0,1 MB/s.
Új gép, új rendszer. MSI MPG B550 Gaming Plus, Ryzen 5700x, RX6800, GSkill Ripjaws V 3600 MHz CL18 64GB, Lexar NM790 4TB, Win10 Pro.
Gyakorlatilag még csak a rendszer, a driverek, valamint a hardverekhez tartozó programok vannak fent, illetve a Steam és 2 játék. Összesen 116 GB adat van a lemezen. Ehhez képest 1,5 nap alatt összesen 210 GB írt adatmennyiség van a Hard Disk Sentinel szerint. Az átlaga szerint napi 17 GB, amióta feltettem a Hard Disk Sentinelt.
A SysMain és a fájlindexelés leállítva és letiltva.
Mi lehet a gond? Illetve meg lehet-e nézni valamilyen programmal, hogy melyik alkalmazás/folyamat mennyit írt a lemezre?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest