- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizardman
tag
válasz
King Unique #46107 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Adott egy nagyon idegesítő probléma, remélem tudtok rá magyarázatot:
Azt hiszem 2 nappal ezelőtt volt egy komolyabb Windows frissítés (pl a tálca kinézete is minimálisan változott), és azóta egész egyszerűen az 1Tb-os Seagate Plus Portable Drive-t nem képes felismerni a Windows.
Folyton ezt a hibaüzenetet dobja ki:
- A HDD biztos működésképes, ugyanis kipróbáltam egy másik gépen, és egy smart TV-n is, mind a kettő hibátlanul felismerte. Előbbi 2-es, utóbbi 3-as kompatibilitású.
- A sz.gép USB portjai (mind a 3-as mind a 2-es kompatibilis) is biztosan működnek, kipróbáltam 3 másik USB-s pendrive-t, mindet gond nélkül felismeri.Amit eddig kiderítettem más segítségével:
Valamiért az én rendszerem RAW-nak látja (utánanéztem, sajnos már tudom mit jelent ez), de a kérdés még mindig adott, hogy a másik ugyan ilyen OS-sel rendelkező gép (ami igaz, még az update előtt áll) miért képes kezelni.
Remélem tudtok segíteni mi lehet a probléma /és megoldása/, ugyanis ez nagyon dühítő, hogy az Update után nem tudja felismerni az eddig működő külső HDD-met. :-/
Köszi előre is a válaszokat!
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Felraktam sz.gépre a Win10-et, és szépen ott is beállítottam a naptárban a microsoftos fiókomat, így rögtön meg is jelentek ugyebár a naptári események, amiket pl telefonon (8.1-es rendszer) is megadtam.
Kérdésem csupán csak annyi lenne, hogy ez legközelebb vica-versa mikor történik? Ugyanis ma beírtam több dolgot is a naptárba pc-n, és nem jelenik meg a telefonon, természetesen szinkronizáltam már többször is a telefont.Plusz a másik kérdésem meg pont fordítva, hogy a PC-n hogy tudom szinkronizálni a telefonon feltett naptári eseményeket?
(a telefon topicjában nem kaptam választ, ezért próbálkozok most itt)
Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Windows XP
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest