Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fatpingvin

    addikt

    Sziasztok!

    offba teszem, ha rossz a topik törölhető.

    Elhatároztam hogy pusztán önképzés céljából de megismerkednék a windowssal. Első körben, ha van valami totál nulláról kezdőknek szóló topikunk, megköszönnék egy átirányítást és nem offolnék tovább itt.

    ha nincs, akkor kérdeznék pár dolgot mielőtt nekikezdek: van olyan verzió amit legalábbis kipróbálás erejéig tudok jogszerűen használni ingyenesen?

    Van esetleg valami ajánlott olvasmány így a rendszer alapvető felépítéséről és működéséről amiből előzetesen fel tudnék készülni? a MS weboldala nem volt túl segítőkész ezen a fronton, vagy csak én vagyok béna. nem user manualt keresek hanem dokumentációt.

    virtuális gépben próbálkoznék, nem szeretném tényleges használatban lévő gépre közvetlenül telepíteni, ilyen esetben milyen minimális erőforrásigénnyel kell számolni?

    Illetve még egy kérdés, egy full kezdő elsőkörös júzernek mire kell/érdemes figyelnie az elején?

    Előre is köszönöm a segítséget, őszintén szólva nem különösebben vagyok motivált a dologra, de mivel a saját szakterületemen is elég sok helyen kérnek basic windows tudást ezért muszáj vagyok valahol elkezdeni, első körben tanfolyamot nem fizetnék.

    A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

Új hozzászólás Aktív témák