Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Próbáld meg a Sysprep-et használni:
C:\Windows\System32\Sysprep\sysprep.exe
Arra való pont, hogy minden hardverfüggőséget eltávolítson, így lehet a segítségével terjesztésre (deployment) való képfájlt készíteni.
Neked simán csak az OOBE kell (a Generalize-kapcsolóval együtt), ekkor újraindítás után az a képernyő fogad, mintha újra telepítetted volna a gépet, illetve mintha most kapcsoltad volna be először (Out Of Box Experience).
Ha nem menne a kattintgatós változattal (GUI), próbáld parancssorból, ugyanarról az elérési útról:
sysprep.exe /generalize /oobe /restartA tárolt adatokat elvileg nem bántja, sőt, igazából semmit, de azért itt megjegyzem, saját felelősségre csináld csak, mert én a céges gépeken nem szoktam figyelni, mit szed le és mit nem, mert nincs szükségem azokra az adatokra.
Olvass utána előtte, az a biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest