- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
E38fanatic #111648 üzenetére
A Samsung a baj. Megvetted win7-el használod. Egyszerűen nem képesek rá új biost vagy drivert írni rá a win10 -re. Vegyél másik gépet.
Ez a Samu üzletpolitikája.
-
törölt tag
válasz
E38fanatic #111644 üzenetére
Ezt olvasd el és töltsd le ezt amit ajánl az adott oldal is.[link] Sajna a samsungnak nem erőssége a win10 támogatása olyan laposon ami win7-el jött ki.
-
Zoz
őstag
válasz
E38fanatic #111644 üzenetére
Már korábban írtam: láttam már ilyet, az volt megoldás, hogy kellett keresni egy pár évvel korábban gyártott használt SSD-t, az ment a makrancos gépben. Ha jól emlékszem az a gép is valami Samsung szutyok volt...
-
válasz
E38fanatic #111602 üzenetére
Nem feltétlenül rosszabb egy 8-9 gen alsó kategóriás proci, mert hardveresen sokkal több kodeket és szabványt támogat. Tehát nem erőből kell számolnia, hanem hardveresen gyorsítja. Én a kétmagos celeron 4205U s procival és ssd vel szerelt Lenovo laptomomat 65 ért vettem újonnan. Annyi a baj vele, hogy a gyári 4GB ram kevés, de ez minden gépre igaz. És videókat vágok vele fhd ban. És saját maga mellett meghajt egy 22 es monitort. Jah és ne feledjük, hogy némán üzemel.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
E38fanatic #111599 üzenetére
másik gépben hogy szuperál az ssd?
-
válasz
E38fanatic #111599 üzenetére
De mi a baja?
BIOS update nincs külön letölthető hozzá?
Amúgy 8 éves gép, már inkább csak valami médialejátszára lehe jó. Sok másra már nem hiszem. Szép kort megélt. Jól bírja. -
Zoz
őstag
válasz
E38fanatic #111552 üzenetére
Én már láttam ilyet többször is, régi alaplap/BIOS nem kompatibilis az új SSD-vel.
Meg kell próbálni frissíteni a BIOS-t hátha segít. Esetleg ha van IDE/AHCI beállítás akkor kipróbálni a másik beállítást (láttam már olyat is, ahol AHCI-vel vacakolt így, csak IDE-ben ment jól), ehhez mondjuk lehet, hogy újratelepítés kellhet, de legalábbis vacakolni a Windows SATA drivereivel.Ha semmi nem segít, akkor meg keresni régebbi gyártmányú használt SSD-t, amivel hajlandó együttműködni.
-
King Unique
titán
válasz
E38fanatic #111552 üzenetére
"Dobjam vissza bele a hdd-t es nezzem meg h azzal jo-e? Esetleg masik gepben teszteljem az ssd-t, h ott mit csinal? "
Például. Plusz szükség esetén a laptopnál frissíteni a BIOS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Vicces képek
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mozilla Firefox
- EA Sports WRC '23
- RAM topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest