- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
madrac #49223 üzenetére
Üdv!
Én azért javaslom, hogy olvasd el ezt a cikket az évfordulós frissítés, kontra driverek ügyében.[link]
Nekem augusztus elején az évfordulós frissítés, egy ilyen 100 e Ft-os DAC-ot[link] tett nálam porfogóvá úgy, hogy kb. 3 heti szenvedés után kénytelen voltam eladni. Itt olvasható a történetem:[link] -
Syl
nagyúr
válasz
madrac #49228 üzenetére
Vadonatúj HP Probook, csupa intel alkatrészekkel, Win10 pro-val. Csak Office 365 van rá telepítve meg egy nagy Xerox digitális gép (whql) drivere. Minden szép és jó.
Csakhogy. Pár nap után a Win10 önhatalmúlag és értesítés nélkül lecseréli a nyomtatódrivert valami saját sz*rra és onnantól nem nyomtat kétoldalasan. Az opció ott van, be is van kapcsolva, de a papír nem úgy jön ki.
Visszarakom a xeroxtól letöltött drivert, újra jó a nyomtatás. De csak két napig, mert akkor a win ismét eljátssza a partizánakcióját és elqrja a nyomtatást.
Persze, tudjuk. Ez is humán error, a user hibába... -
PuMbA
titán
válasz
madrac #49223 üzenetére
BIOS-ban be van kapcsolva az EHCI, XHCI USB handoff?
Új hardvereket nem kell venni, nekem a most már majdnem 4 éves laptopomon hibátlanul megy a Windows 10, mert a lehető legelterjedtebb és legegyszerűbb hardverek vannak benne (minden Intel), így biztos lehetek, hogy sokáig támogatják (nincs benne dual graphics meg ilyen bonyolult dolgok). Egyszerűen az a gond, hogy az MS változtatja az oprendszert és ha olyan változást eszközöl, amit egy régebbi driver nem szeret, akkor az kuka. Az MS meg nem fog 1 millió darab drivert újratesztelni minden egyes változásnál, mert kifutna a pénzből és az emberekből és a gyártó se fog a régi termékek driverével foglalkozni, mert azt akarják, hogy vegyél újat.
-
PuMbA
titán
válasz
madrac #49209 üzenetére
Bármiféle instabilitást és a problémák 95%-át a nem megfelelő driverek okozzák. Sok gépről tudok és nekem is vannak, amiken már a kezdetek óta jól megy a Windows 10, az Anniversary frissítéssel is, sőt még 8.1-ről lettek felfrissítve
Szóval ha frissítési problémák vannak, akkor vagy Windows 7, 8.1-re visszaváltás a legjobb megoldás vagy a rossz driverrel rendelkező hardver cseréje
-
válasz
madrac #49209 üzenetére
Az éjjeli update után úgy kellett kínkeservesen működésre bírni a gépet. Halókártya off, egér 1000hz helyett 125, meg egy rakat hibaüzenet. De eleve nem is értem hogy egy update, hogy jön ahhoz, hogy meglevő illesztőprogit kérdés nélkül lecseréljen, de ha már mégis akkor az legalább működne, nem ismeretlen hardverként díszelegne az eszközkezelőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest