- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serious07
csendes tag
válasz
Sándor -P20- #31279 üzenetére
én is vlc-t használok a legfrissebbet, viszont a visszatekerésnél nem akad meg ott a film szóval ez kilőve
vigyori78 a battlefront is megy ultrán én magam állítottam be nem akad szóval elég lenne egy olyan gép ami nekem van nem kell ennél drágább nem a NASA-ra akarok betörni
-
spanglee001
addikt
válasz
Sándor -P20- #31279 üzenetére
bsplayer és a saját maga által letöltött kodekek semmi egyéb. lehet ez is okozhatja akár a hibát, vagy az is hogy nincs egy digitális aláírással rendelkező driver a hangkártyához
-
Syl
nagyúr
válasz
Sándor -P20- #30652 üzenetére
De itt nem sima fájlkezelsről van szó, hanem a user rendszermappák (pl. asztal, letöltések stb.) másik partícióra való helyezéséről.
-
MadGame
senior tag
válasz
Sándor -P20- #30640 üzenetére
Lehet átteszem automatára, az a biztos. Most, hogy nincs titkosítva, megy rendesen. Köszi a választ, majd akkor kipróbálgatom a többit!
-
MadGame
senior tag
válasz
Sándor -P20- #30607 üzenetére
Most disable security-n van, lekopogom, úgy néz ki, hogy most jó, nem kapcsol szét, de nem merem elkiabálni. Viszont azért csak kéne valami jelszó majd…
Nekem az Encryption AES-en van, a version meg automatán. Encryption-ra találtam csomó mindent, van aki auton hagyja, van, aki Tkip-re állítja meg nálam eddig AES és mindenhol jól működött. Ez a beállítás mitől függ? -
MadGame
senior tag
válasz
Sándor -P20- #30594 üzenetére
Sajnos nem jött be
Meg már átírtam a wifi nevét, áttettem másik csatornára, semmi. De csak az én gépemnél, többivel megy rendesen.
-
raidx
őstag
válasz
Sándor -P20- #30503 üzenetére
Meg kéne próbálni driverfrissítést. Ha 2.0-nak ismeri fel a rendszer nem lesz abból 5.1. MPC HC beállítások, audiováltó 5.1 beállítása próba de nem valószínű a siker.
-
raidx
őstag
válasz
Sándor -P20- #30483 üzenetére
Esetleg a tulajdonságok, speciális alatt nem lehet választani 5.1-et?
-
raidx
őstag
válasz
Sándor -P20- #30479 üzenetére
Bocs! De mi a fenének a K lite? Win 7 óta felesleges a kodekpakk. Pláne MPC HC esetében!
A gépbe milyen hangkártya található? Annak telepítetted a driverét? Ha Realtek kártya akkor a megfelelő dríver telepítése után lesz egy Sound Manager progi ikonja jobbra lent. Abba kell beállítanod a kimenetet és a hangszóró konfigurációt.
Alapból sztereó megy ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged