- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
K1nG HuNp #106400 üzenetére
"it ain't broke don't fix it"
Egy biztonsági frissítés megjelenését ne keverd össze azzal, hogy a rendszered adott pillanatban mennyire STABIL, a kettő nem ugyanaz.A Windows 7 2009 őszén jelent meg hivatalosan 2011 kora tavaszán jött hozzá az SP1 tehát kijelenthető, hogy kb. 2011 nyarára-őszére érte el a legstabilabb állapotát, de ez nem azt jelenti, hogy ha most az akkori állapotával használnád a Windows 7-et biztonságban lennél, persze STABIL rendszered lenne de nem biztonságos.
-
King Unique
titán
válasz
K1nG HuNp #106160 üzenetére
Szerintem ott nálad nem stimmelt valami. Ha az online, click2run telepítőt használtad, az valamivel tovább szöszöl már csak a letöltés miatt is. Az offline-t használva (ISO) viszont valamivel hamarabb megvan a telepítés. Pont nem olyan régen próbáltam mindkettőt O365-nél, de egyik esetben sem fagyott ki a telepítés, max. az előbbinél kicsit állt, illetve lassan ment az elején.
Van több multiboot telepítésem, többek között Linuxszal is, de kösz nem, a Windowsról nem vagyok hajlandó lemondani, pedig hardcore gamer sem vagyok.
-
törölt tag
válasz
K1nG HuNp #106134 üzenetére
Mondjuk ezzel kezdted még spinner sincs csak elakadt visszajelzés nélkül, akkor nem tudom miért kérdik tőled a hibaüzenetet. (Maga a Windows telepítés-frissítés is olyan csak forog egy karika ki tudja meddig, nincs %-os visszajelzés, egy csík valami, hogy legalább nagyjából tudná az ember hol tart.) Itt a winhuszároktól valószínűleg csak olyat kapsz a "mekkbúk" a hibás, nem a Windows&Office. Triviális újraindítás és Office telepítő újra megvolt? Kerülő megoldásnak nem jó, ha Boot camp helyett Parallels-be rakod a Windows-t?
Az engem is zavar megszűnt hivatalosan a szelektív telepítési lehetőség akinek csak 1-2 része kéne, nem hivatalosan barkácsolással lehet. Szerintem nem éri meg az időt és vesződést. A linkek azért: [link] [link] -
King Unique
titán
válasz
K1nG HuNp #106132 üzenetére
Tudom, hogy más a kettő, eleve úgy, eleve külön opcióként is írtam. Viszont egyrészt nem derült ki semmi konkrétum a verziókról, pontos hibaüzenet, stb. Másrészt, ha nálam és másoknál vélhetően ugyanaz PC-n gond nélkül települ és működik, akkor nem feltétlen minden esetben olyan sima és hibamentes ez a Mac + Boot Camp megoldás... De az utóbbinál megint nem derült ki, hogy telepítés után a szükséges frissítések, egyéb driverek fel lettek-e rakva, nincs-e valami egyéb zavaró tényező, stb.
-
King Unique
titán
válasz
K1nG HuNp #106126 üzenetére
Igaz nem mekkbúkra, de más laptopra telepítettem nemrég élesben W10-et és rá MS Office-t és láss csodát feltelepült mindkettő rendesen, nem fagyott ki. Ja, hogy itt Macről van szó, azon belül Boot Camp, virtuális gép, azokkal minden oké? Amúgy meg van natív MSO Macre is, az O365 is eleve PC & Mac. Ha netán az utóbbi felállás van, akkor ugye ahhoz meg mi köze lenne a Windowsnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Micro Four Thirds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- E-roller topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged