Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
kismanobkv
üzenetére
Szia! Két lehetőséged van először próbáld meg máshova bedugni az egeret mert úgy fest nem ismerte fel, vagy nem töltötte be a drivereket. Ha nem műxik, akkor le kell szedni egy másik telepítőt! Én eddig egyik matuzsálemi gépen sem láttam ilyent
Az egeret és a billentyűt mindenhol alapból beadta. Amúgy ilyenkor ha egér nincs is ha reagál a billentyűre akkor azzal is meg lehet mindent oldani csak kicsit macerásabb. A TAB-al tudsz a lehetőségek között lépkedni és az enter-re megy tovább az aktuális ablak. -
svgyula
addikt
válasz
kismanobkv
üzenetére
Ha hozzáférsz valahol egy géphez akkor töltsd le az MS oldaláról írd ki egy pendrive-ra és akkor lesz telepítőd.
-
svgyula
addikt
válasz
kismanobkv
üzenetére
Azért írtam azt, hogy tegyél be egy telepítő lemezt és rakd újra a rendszert! Olvasd értően amit írok.
Más. Nálam 3db lapos és egy asztali pc amin a frissítés fent van és mindegyik jól érzi magát
Én biztosra veszem, hogy nem az egyszerű felhasználóknál jönnek elő ezek a gondok hanem a "vérpistike" szintű luzereknél akik egész nap a rendszert b@szogatják
Mert még mindig vannak nagyon sokan akik azt hiszik, hogy a pc az mindenható. Meg azok akik folyamatosan tuningolják/túlhajtják a gépet mert az a +3fps mekkora királyság és a haver gépét lealázza............. 
-
svgyula
addikt
válasz
kismanobkv
üzenetére
Az újratelepítést úgy, hogy beraksz egy win 10 telepítő lemezt és arról indítod a rendszert. A win bootolás közben nem töltötte be valamiért a drivereket, azért nem tudsz tovább lépni. A telepítő ezzel kezd! Úgyhogy ott biztosan lesz egér és billentyű.
-
svgyula
addikt
válasz
kismanobkv
üzenetére
Szia! Nem érzékeli az USB eszközt. Esetleg még azt kipróbálhatod, hogy másik portba dugod, vagy csak kihúzod és vissza. Ha nem segít akkor szerintem simán indíts egy új telepítést. Az segíteni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Az egeret és a billentyűt mindenhol alapból beadta. Amúgy ilyenkor ha egér nincs is ha reagál a billentyűre akkor azzal is meg lehet mindent oldani csak kicsit macerásabb. A TAB-al tudsz a lehetőségek között lépkedni és az enter-re megy tovább az aktuális ablak.
Én biztosra veszem, hogy nem az egyszerű felhasználóknál jönnek elő ezek a gondok hanem a "vérpistike" szintű luzereknél akik egész nap a rendszert b@szogatják
Mert még mindig vannak nagyon sokan akik azt hiszik, hogy a pc az mindenható. Meg azok akik folyamatosan tuningolják/túlhajtják a gépet mert az a +3fps mekkora királyság és a haver gépét lealázza.............