-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én már próbáltam átállni Linuxra.
De még egeret, billentyűzetet sem tudtam varázsolni huzamosabb időre, pedig sokat állítgattam az uefi-ben, sokféle beállítással kipróbáltam. Egyszer sikerült is valahogy, de emellett még netem sem volt, aztán újraindítást követően változatlan uefi beállítások mellett megint nem volt se egerem, se billentyűzetem. Se netem.
Talán az alaplapom inkompatibilis a Linuxszal (nem mintha win10-zel nem lenne az). Elég bosszantó.
-
vlevi
nagyúr
Win8-ban lévő Onedrive kliens pl jó lenne tizesen is, de asszem már a 8.1-ben sem az van. Arra gondolok, hogy huszonsok giga van a Onedriveban, de semi szuksegem ra, hogy mindig mindent leszinkronizaljon. De az se jó, ha kivalasztom, hogy mely könyvtárakat akarom letölteni, mert igazából semmit nem akarok most letölteni róla, csak,majd ha kell valami,akkor lássam, hogy van ilyen file, és, ha szükség van rá, akkor rákattintok,letöltődik, és kész. Ezt tudta a w8 kliense, de a tizesé már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Netflix
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged