- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én már próbáltam átállni Linuxra.
De még egeret, billentyűzetet sem tudtam varázsolni huzamosabb időre, pedig sokat állítgattam az uefi-ben, sokféle beállítással kipróbáltam. Egyszer sikerült is valahogy, de emellett még netem sem volt, aztán újraindítást követően változatlan uefi beállítások mellett megint nem volt se egerem, se billentyűzetem. Se netem.
Talán az alaplapom inkompatibilis a Linuxszal (nem mintha win10-zel nem lenne az). Elég bosszantó.
-
vlevi
nagyúr
Win8-ban lévő Onedrive kliens pl jó lenne tizesen is, de asszem már a 8.1-ben sem az van. Arra gondolok, hogy huszonsok giga van a Onedriveban, de semi szuksegem ra, hogy mindig mindent leszinkronizaljon. De az se jó, ha kivalasztom, hogy mely könyvtárakat akarom letölteni, mert igazából semmit nem akarok most letölteni róla, csak,majd ha kell valami,akkor lássam, hogy van ilyen file, és, ha szükség van rá, akkor rákattintok,letöltődik, és kész. Ezt tudta a w8 kliense, de a tizesé már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One mobilszolgáltatások
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Motoros topic
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest