- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
DokiBaxxi #10367 üzenetére
Jelenleg ezt csak ugy tudod megoldani, hogy letoltod a WU Show or Hide nevu okossagot, lefuttatod, es kivalasztod, hogy az NV drivert ne telepitse (rejtse el). link
Viszont ez csak ideig-oraig megoldas, mivel ha ujabb driver jon ki WU-n belul, akkor azt ismetelten el kell rejteni, viszont nem tudhatod, hogy pontosan mikor akarodzik valami uj driver telepulni a hatterben, ezert a fenti modszer leginkabb ugy hasznalhato, ha az automatikus frissitesek ki vannak kapcsolva (ettol meg te manualisan telepithetsz minden update-t, csupan elotte le kell futtatnod a fenti toolt, hogy nem erkezett-e ujabb NV driver veletlenul...letiltod, aztan utana WU-en belul mehet az osszes tobbi update).
Nem tul kenyelmes, de egyelore ez van.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DokiBaxxi #10361 üzenetére
device managerben konnyen lehet valtogatni a korabban telepitett verziok kozott.
az ujabbal nekem olyan gondom volt, hogy a jobb oldali monitoron csikozott a kep ablak animacioknal meg start menu megnyitasnal. + egy directx kekhalal game kozben.
driver frissites leallitashoz start menuben device installation settings-re keress
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
DokiBaxxi #10356 üzenetére
Más: Hogy tudom beállítani, hogy a rendszer NE telepítsen automatikusan drivert? Mert most raktam fel a 353.30-at, de újraindítás után már a 353.54 van fent. Mert persze a Microsoftnál azt hiszik, hogy a felhasználók 90%-a analfabéta nyomorék és alapból bekapcsolják az ilyen "remek" fícsöröket.
-
Rasiel
senior tag
válasz
DokiBaxxi #5729 üzenetére
CoD: AW-t nem próbáltam, egyelőre a fent említett kettőn kívül a Dirt Rally-t és a Project Cars-t néztem meg Win10-es driverrel. Ezekkel nem volt probléma, többszöri tálcára letétel esetén sem, ugyanúgy mentek mint a 8.1-es illesztőprogival.
(#5734) makoj20: A HDD lekapcsolásra találtam megoldást, az újabb build-eknél hiába állítottam "Never"-re, kb. 5 perc után mindig lekapcsoltak nálam is a vinyók. Mivel én mindkettőt sűrűn használom, eléggé idegesítő volt a dolog.
A Power Options-ban a következőt kell beálíltanod:Ezt csak úgy tudod megcsinálni, ha először beírod a 99-et, majd nyomsz egy Apply-t, utána 999 és újra Apply, majd így tovább, amíg el nem éred a 7 db 9-est, majd a végén természetesen OK.
-
Rasiel
senior tag
válasz
DokiBaxxi #5716 üzenetére
Írtam előzőleg, hogy némely esetekben még nem működik megfelelően a Win 10-es Nvidia WHQL driver (az előtte lévő béták sem). Ha nem akarsz szívni játékok alatt, akkor egyelőre tedd vissza a 350.12-es 8.1-es drivert. (A 352.86-os sajnos már nem működik 10-es rendszeren.)
Nekem Dying Light-al és GTA V-el volt problémám, de csak némely esetekben. Tálcára letételt ezeknél nem mindig díjazta a rendszer, illetve utóbbinál, akkor kezdett el szépen szaggatni az egész, ha az Extended Distance Scaling be volt kapcsolva, de csak akkor, ha egy megadott napszak (jelen esetben a reggel) eljött a játékban. Fagyni csak a Dying Light fagyott, de ez is csak "speciális" helyzetekben. Elkezdett szaggatni elég rendesen, majd a kép befagyott, hang ment tovább és csak a PC restart segített. 8.1-es driverrel egy játékkal sem volt bajom, fagyást meg a gép összerakása, tuning beállítása óta (kb. 2,5 éve) nem tapasztaltam. Driver telepítéseknél, törléseknél is odafigyelek mindenre, eddig problémám ezekkel sem volt. Beszéltem erről Abu-val, szerinte ezen nem kell csodálkozni, az OS és a driver sincsen még kész. (Egyébként Nvidia fórumán is lehet olvasni ilyesfajta problémákról ezen driver esetében.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest