- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A gond az, hogy muzeális gépre próbálsz modern operációs rendszert telepíteni. 32 bites Vista és XP drivereket adott ki hozzá az Asus...
Esetleg megpróbálhatod, hogy hátha a 32 bites Win10 elindul... de valószínűbb, hogy max Win7 fog menni.
Valószínűleg a proci és/vagy a BIOS nem Win10 kompatibilis. -
King Unique
titán
Egyfajta alapszabály, hogy a 3rd party antivírus szoftverek eltávolításához mindig a saját eltávolító eszközét használjuk, ami AVG esetén is adott: [link], [link]. + Azt is lehetőleg csökkentett módban futtatva, de az AVG tool esetében az állítólag nem szükséges, meg nem is működik megfelelően.
Ha sehogy nem megy, akkor másik lehetőség spéci uninstaller programmal kényszerített eltávolítást megpróbálni, vagy feltelepíteni még egyszer a programot (AVG) és utána megpróbálni megfelelő módon eltávolítani. -
Cs1csó
titán
-
Doky586
félisten
-
Geth
veterán
Gondolom az Intel a kérdés, mert a Marvell egyértelmű (és ahogy írtam, nyugodtan tiltható, ha nem kell).
Intelnél alapvetően azt szoktam feltenni, ami a legújabb és még jó az adott hardverhez. Ezt biztosan úgy lehet megállapítani, hogy megnézed a Device Managerben az adott controller Properties / Details / Hardware Ids listájában a VEN (gyártó - ez 8086 lesz mert az az Intel) és DEV (eszköz) azonosítót.
Ezután megnézed a drivert, és ha az .inf file/fileok tartalmazzák ezt az azonosítót, akkor jó hozzá, amúgy nem. Egyébként ki is írja, ha nem jó és mégis megpróbálod megetetni vele.
Bár nem tudom a pontos DEV azonosítóját a Tiednek, a letölthető utolsó UEFI/BIOS (3801) alapján 11.7 vagy 11.2 jöhet szóba, mert 11.0-ával kezdődik az IRST OROM verziója. -
Geth
veterán
Alaplapgyártó oldalát hanyagold. Ha gondod van Win10 telepítés után, ezekből mazsolázz:
Storage:
Intel AHCI
Marvell AHCI, bár én letiltanám, ha nincs rá szükséged, az Intel a javasolt.
USB: Az Intelhez nem kell, ASMedia
Hang: Realtek
LAN: Realtek
Egyéb:
Intel MEI
Chipset software (ami nem "driver") szerintem nem fog kelleni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest