-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
szata.68 #91159 üzenetére
Szia
Lassan 5 éve használok Synology NAS-t, nem csak 1 volt már, és én is belefutottam ebbe a hibába. Az elsőnél addig szenvedtem vele ameddig a "Ez a gép" majd bal oldalt Hálózatoknál meg nem jelent. Ha megláttam akkor egyből kihúztam az asztalra, így parancsikon lett belőle és meg is oldódott.
Viszont legutóbbi NAS vásárlásnál már nem szarakodtam vele, hálózati meghajtó csatlakoztatása, majd beírom a kiszolgálóhoz hogy \\NASNEVE majd a sor végén tallózás, és egyből megjelenik ott a NAS. Majd itt egyből kihúzod az asztalra, ugyanúgy parancsikon lesz belőle, és onnantól fogva bármikor el tudod érni. Szóval ez a legkönnyebb megoldás ha nem találod!Amúgy most ránéztem, hálózatoknál nekem sem jelenik meg most. Nem tudom mi a franctól van. Eredeti Win 10 van, legfrissebb build.. és mégis.
Több mint valószínű hogy neked is el fog tűnni, úgyhogy ameddig látod csinálj egy parancsikont asztalra neki, vagy a fenti megoldással csinálj ha esetleg eltűnne. -
cigam
titán
válasz
szata.68 #91159 üzenetére
Milyen NAS? Lehet az smb szintet állítani rajt? Ha direkt beírod \\NAS.neve akkor eléred? Vagy csak \\ip.cim beírásakor jön elő?
Nálam pl. segített, hogy a hálózati beállításokban kivettem a pipát az IPV6 elől. De tényleg tök véletlenszerű hogy működik-e vagy sem (pedig készítettem dns-t, beállítottam a wins-t,...) -
King Unique
titán
válasz
szata.68 #90613 üzenetére
Akkor nálad az elemek jelölőnégyzetei opció volt bekapcsolva, ami az alábbi screenshoton is látszik éppen inaktív állapotban. Ez egyébként normál esetben alapértelmezetten ki van kapcsolva.
-
King Unique
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged