- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Borisz76
nagyúr
válasz
jackal79 #156631 üzenetére
Igen, ott LEHET.....attól függ , hogy milyen régi az alaplap, vagy ha újabb is...akkor milyen FW ( firmware ) van rajta.
Mert ugye a BIOS-okat is lehet fríssíteni.
A gyártók honlapján kell szétnézni a saját deszkád adatlapjánál.
Néha érkeznek új funkciók a BIOS-okhoz....néha csak hibajavítások vannak az újabb FW-ben. -
Cs1csó
titán
válasz
jackal79 #156629 üzenetére
Igen, a rendszer érzékeli majd az új RAM modulokat és e szerint konfigurál és kész, talán ezután még egy restart nem árt, ami már gyorsabb lesz és kész.
Jah és nem márt ha ki van kapcsolva a " gyors rendszerindítás" opció. Sőt a RAM csere előtt is legyen kikapcsolva.
-
Taci
addikt
válasz
jackal79 #104506 üzenetére
Az első kettő (Minden alkalmazáscsomag és Minden korlátozott alkalmazáscsomag) nekem nincs jelen.
A többinél így van:
Teljes hf., Mód., Olv. és v., Olv., Írás, Spec.
SYSTEM: Teljes hf., Mód., Olv. és v., Olv., Írás
Rendszergazdák: Teljes hf., Mód., Olv. és v., Olv., Írás
Felhasználók: Olv. és v., Olv
Hitelesített felhasználók: Mód., Olv. és v., Olv., Írás -
Taci
addikt
válasz
jackal79 #104503 üzenetére
Most kipróbáltam egy random exe fájlra úgy, ahogy írtad: jobb egérgomb --> Tulajdonságok --> Biztonság --> Csoport vagy felhasználó neve: Users (magyarul nyilván Felhasználók) --> Szerkesztés --> Megtagadás oszlopból a felső, ami minden alatta lévőt kijelöl --> Ok.
Ez elvette tőlem is a jogot a futtatásra, ugyanaz a hibaüzenet jött, mint neked.
De visszamentem ugyanúgy a Szerkesztésig, rányomtam az Engedélyezés oszlop felső elemére, ez eltüntette a Megtagadás oszlopból a pipát, aztán kivettem azt az egyet még az Engedélyezés első eleméből (hisz' az alapból sem volt megadva), Ok, és máris működött újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest