- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popes
őstag
válasz
randras #17584 üzenetére
Nekem 64bites rendszer alatt készítve a bemountolt isot simán rámásolva mindig működött Rufus nélkül (Win8-tól) de most elbizonytalanodtam mert NTFS-en nem próbáltam soha mert úgy tudtam hogy nem megy. Azért legközelebb lehet teszek egy próbát mert a Fat32-re a méret miatt nem megy fel némelyik frissítésekkel integrált iso.
-
törölt tag
válasz
randras #13022 üzenetére
A rendszer telepítési nyelvét nézi ilyenkor, nem pedig az aktuálisan használt nyelvet. Tehát ha angolul telepítetted, de magyart szeretnél ráfrissíteni, akkor angolt fog kérni, különben csak részben engedi átmenteni a dolgokat. Utólag persze olyan nyelvűre állítod, amilyenre szeretnéd, addig viszont be kell szerezned más nyelven a hivatalos programmal.
(#13013) ludsimon: Azért az a neve, mert a 8-ban komolyabb szerepet kapott a felhős dolog, így egyértelmű, hogy hálózati, felhős vagy helyi meghajtókat és mappákat nézegetsz. Szerintem amúgy a "Számítógép" és a "Sajátgép" sem volt semmivel jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Linux kezdőknek
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest