- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
shaggy #39141 üzenetére
Én végül ideiglenes megoldásként (megoldás?... hagyjuk) azt csináltam, hogy kimásoltam a start menüben tárolt nem metrós alkalmazások parancsikonját a desktopon egy mappába, aminek az a neve hogy start menü :/
Ezeket:
.user/appdata/roaming/microsoft/windows/start menu/programs
c:/programdata/microsoft/windows/start menu/programs
Hát egyelőre ennyi. Legalább el tudom érni a programjaimat.
Dühítő, és elkeserítő, de ez van. Úgy érzem, hogy a win10 ugyanúgy vonul majd be az informatikai történelembe, mint a vista. Azaz rosszabbul szerintem. -
válasz
shaggy #39137 üzenetére
Ugyanez van nálam is!
Én lefuttattam az itt a topikban ajánlott pwershelles módszert, épp az előbb, azóta egyáltalán nincs start menü. Ha rákattintok, darál egy kicsit a gép, mintha csinálna valamit, de nem történik semmi. Újraindítás után se. Annyi, hogy letörölt néhány ikont (remélem, csak ikonokat...) a tálcáról, amik oda voltak téve gyorsindításnak).Nagyon jó lenne ha megjavulna, mert ez a munkára használt, irodai gépem.
Találtam egy ilyen cikket:
http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-10/windows-10-recovery-optionsHogyan tudnék visszaállni win7-re? Mivel ez a start menü - gépház stb nem érhető el, mivel nincs start menü.
-
válasz
shaggy #38674 üzenetére
Üdv!
A Windows.old mappára csak akkor van szükséged, ha a frissítést követő 30 napon belül esetleg szeretnél visszaállni a 8.1-re. Amennyiben nincs ilyen szándékod, akkor törölhető, hogy ne foglalja fölöslegesen a helyet. A legbiztosabb módja a törlésnek, ha rábízod a Winre, konkrétan a lemezkarbantartóra, ott bejelölöd, hogy mit töröljön, azután leszedi a cuccokat. Utána még egy CCleanert is ráengedhetsz, és ha még mindig maradt valami ezekből, azt meg lehet manuálisan törölni. Én legalább is így csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Subaru topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest