Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"7-ről nem is beszélve"
Én viszont pont fordítva látom. Első publikus bétája óta használom a Win7-et, azzal közel sem volt ennyi nyűgöm, mint a 8, 8.1, 10 rendszerekkel együtt, pedig mindegyiket végigpróbálgattam.
A Win8, és a 10 újdonságaiból évek alatt semmit sem tudtam úgy használni, hogy bármit is jobbnak találjak benne, mint a 7-esben. A rendszer nálam instabilabb, mint az évekkel ezelőtt telepített Win7. A rendszerrel együtt járó alkalmazások (posta, naptár, kapcsolatok) számomra csalódást keltőek. Ezek helyett win10-en is ugyanazt a levelezőt vagyok kénytelen használni, mint 7-esen. Játékokban nem nagyon veszem észre, hogy olyan jelentősen gyorsabbak lennének. A felület még hagyján, az elmenne egynek, ott csak a (korábban sokszor kitárgyalt) ronda betűkkel nem vagyok kibékülve. Ezért sem használom pl. az IE-t, Edge-t, marad a Firefox. Nincs miért váltanom.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest