Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
válasz
üzenetére
Korábban is ezt a "taktikát" követtem, és nem volt gond. Csak játékok vannak ezen a gépen.
Mac-t használok alapvetően. Windows csak a játszós gépen van, aminek nem kell semmi extra funkció.
Amíg tökéletesen működik, addig nincs gond. NAS-t + minden más egyebet is itt ( MAC-n ) használok.Ha valami olyan hiba lenne, azt a korábbi build-ek is megkapják. Havi 2 cu van. Az első az többnyire mindig pár funkció update ( minőségi ) , míg a második inkább security ( biztonsági ) , szal emiatt nem aggódom.
A felhasználási szokásaimat ezek többnyire nem érintik.
Ha elsődleges rendszerként használnám a Windows-t, akkor talán más lenne a helyzet. A 10-es verzió is csak a Store-os játékok miatt kellett, egyébként bőven el lettem volna még Windows 7-n is.

(#81513) Timberwolf : Fentebb kifejtettem bővebben, hogy mire is kell nekem a Windows.
Nem hiszem, hogy olyan hibák lennének ebben a build-ben, amik miatt nem tudnék továbbra is zökkenőmentesen játszani.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vallás
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Alkoholista nevelde
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest