- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
quailstorm #60835 üzenetére
"Méretnél én ezúttal is képet vártam volna," -sajnos azt nem tudom lementeni, nem fogja a print screen
viszont arra jöttem rá, hogy valamiféle dinamikus méretezéssel teszi ide a kis képernyőfotókat, megtartja az egyes ablakok eredeti alakját és minden esetben kitölti velük a rendelkezésre álló teret. ami nekem borzasztó zavaró, olyan, mint a dinamikus szélességű tab a böngészőben, sosem tudod, hogy hol van a keresett oldal (főleg ha 100+ van megnyitva).
ezt jó lenne kikapcsolni, bár szerintem ez a win szempontjából fícsör, nem bug.a képmetszésénél sokszor csak vágólapra kell, valahova beilleszteni, ezért gyorsabb a hypersnap, mást nem próbáltam, amióta ez van jó. szeretem az állandóságot, ameddig lehetett a win 98 dizájnját használtam (win 10 alatt sajnos nagyon béna a classik skin, a kontrasztos meg olyan, mint egy sakktábla,
talán egyszer lesz egy normális, hagyományos, addig marad ez a kontraszttalan, vakító fehérség
)
átküldtem privátban a legrégebbit, amit hétköznap használok, meg az ünnepi verziót, ha kipróbálnád, hogy neked ment e képkivágást (area) a 2. monitorról.
a TC (norton commander, ha-ha) meg a legjobb dolog, amióta feltalálták a windowst...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós kamerák
- Milyen GPS-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Riasztó topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest