- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
UnSkilleD #45112 üzenetére
Mondj hármat, én kettőt tudok! Ráadásul a remekül jelző sem mindig találó sajnos.
Ha lenne mondjuk egy Windows 10 Gamer Edition, amiben benne lenne az említett CPU-GPU-RAM kihasználását -és esetleg hőfokokat, órajeleket...- mutató alkalmazás, meg valami jó fps-számláló, és ezért 5k-val többet kérnének, szerintem lenne közönsége a dolognak.
-
válasz
UnSkilleD #36985 üzenetére
Örüljél neki, én se váltottam volna magamtól, ha a ma reggeli indításnál kérdezés nélkül nem kezdte volna el a frissítést, a TH2-re.
Szóval, túl vagyok a procedúrán, azt gondolom nem kell ecsetelni, hogy gond az van bőven, de erre azért felkészültem lelkileg.Az újraindítás után azt rögtön észrevettem, hogy a monitorom színe nem a megszokott volt, mert az EIZO monitorom vásárlásakor elvégzett kalibráció színprofilját, az istennek se volt hajlandó felismerni, pedig mindent végig csináltam újra, ahogy a nagy könyvben le van írva.
A nyomtatómat se volt hajlandó felismerni, igaz egy 8 éves cucc, na de akkor is.
Azután egyes weboldalak megnyitásakor folyamatosan ilyen hibaüzeneteket dobál, ezekkel se tudom még egyelőre, hogy mit kezdjek:Amiben viszont segítséget kérnék Tőled, vagy bárkitől, az az lenne, hogy csak 60 gigás SSD-m van, minden helyre szükségem van. A frissítés után lefuttattam többször a lemezkarbantartót, bejelölve a "Rendszerfájlok törlése" opciót is, ennek ellenére nem törölte se a Windowsold mappát, se a WindowsBT mappát, ezek meg több gigányi helyet foglalnak.
Kérdésem, manuálisan hozzámerjek-e nyúlni, hogy legyaluljam ezeket anélkül, hogy nagyobb gubanc lenne utána?
A Windowsold mappában pl. ennyi minden szirszar van:Előre is köszi a segítséget.
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
UnSkilleD #35763 üzenetére
De folytatta, ha ritkán le is állt. Nem volt jellemző.
A másik hülye de szükséges alkalmazás Mammutmail, de flash kell neki ezt meg az edge tudja, más alá nincs telepítve. Ha nincs főablakba leállít mindent, legyen feltöltés, Youtube stb. fos.
Most IE alatt próbálom, az talán működik háttérben és kezeli a Mammutmailt. Három órája szívok egy 320 Mb-os állománnyal. Talán ötödször futok neki. Legbosszantóbb volt amikor 85%-nál dobta el a hülye edge miatt.
Itt csak T takony van 1 Mbit/s feltöltéssel.
Más szolgáltató ennyi pénzért 80/40 megát ad. -
válasz
UnSkilleD #35163 üzenetére
Üdv!
Akkor ehhez a témához lenne egy kérdésem a jövőre nézve. Jelenleg nálam még a 10240-es verzió fut, ehhez jönnek is időnként frissítések az MS-től. Mivel szerencsére atomstabil, ezért egyelőre nem is akarom a legújabb verzióra frissíteni, talán majd a tavaszra beígért újabb TH3-as ? verzióra.
Szóval, ha majd úgy döntök, hogy frissítek akkor melyik utat célszerű választani:
1./ A Media Creation Toollal, amikor felajánlja, hogy mit szeretnék tenni, akkor az "Ezt a gépet frissíteni" opcióra nyomni.
2./ Leszedem az ISO-t, majd Rufussal kiíratom egy pendrivra, ami most is van jelenleg, ezt bedugom a gépbe, és az itt látható cuccmákok közül a setup. exe-t futtatom.Előre is köszi az infót.
-
astreno
tag
válasz
UnSkilleD #32939 üzenetére
WOW... Ezen most tényleg meglepődtem... Akkor viszont tényleg nincs értelme erőltetni a jelenlegi állapotot (most gyorsítóként próbálom használni a flasht, úgymond előírás szerint). Viszont így a korábbi kérdéseim fokozottabban érvényesek.
Az újrarakás végül is nem fontos annyira. Bár ha meghajtóképet készítek, akkor... még a kérdést sem tudom feltenni. Lesz egy rendszermeghajtóm, meg egy a programoknak. Ez bonyolítja a helyzetet.
Viszont a program files áthelyezése továbbra is kérdés. Találtam egy leírást itt. Végül is szerintem meg tudom oldani ez alapján. A kérdés, hogy ha elkezdek installálni egy programot, akkor azt automatikusan a D/program files-ba rakja-e...
És a hdd formázási problémám is fenn áll.
Mindenesetre köszönöm a segítséget!
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
UnSkilleD #30042 üzenetére
Nem is processz fogta, hanem a vinyó pörgött 100%-on. Most töröltem a C meghajtóról, így érdekes most javult a helyzet. Mondjuk ettől függetlenül is volt 5GB szabad hely a vinyón, meg úgy alapból nem is változott a mérete a hetek alatt. Igaz most itunes backupokat töröltem, lehet pár napja az töltötte meg jobban a vinyómat. Próbálok még törölni róla adatot, valamint töredezettség-mentesítést is megpróbálom, lehet a maradék hely ami volt a vinyón, az nagyon szétszórva volt.
-
Feri1977
senior tag
válasz
UnSkilleD #28011 üzenetére
bocsánat, alvó állapotot akartam írni, igen, ez az alvó állapot lesz valószínű+rendben köszönöm, kapcsolom is ki ezt is.
Tesla93 : akkor rosszul tudtam..csak valahol olvastam, kiszokás kapcsolni ssd-nél, mert sok helyet foglal/ír olvas mindít ez nem tesz jót neki+8 gb ramnál teljesen felesleges..
-
Feri1977
senior tag
válasz
UnSkilleD #28008 üzenetére
....értem..hát én arra gondoltam ilyenkor, hogy amikor leküldöm a billentyűzetemen egy gombbal a gépet hibernálni..ugyanazt csinálja billentyűzetről, mint amikor a startmenübe a hibernálást csinálom, ezt meghagyom, csak a page, vag ynevezzük swapfájlnak, azt töröltem, mert van 8gb ramom, meg én tényleg úgy olvastam, hogy az ssd-nek nem tesz jót, mert állandóan ír és olvas..:-/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest