- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#86564352 #81677 üzenetére
Ezért mondom, hogy foglalkoznak a feketével, Redditen is állandóan írják, hogy a tök fekete az sehol sem jó. Insider buildben ugye most tesztelhető az explorer is feketén, de Jen mondta, hogy nagyon félkész, még ne vegye véglegesnek senki. A háttérkép változtatása is olyan feature, ami simán jöhet a jövőben. Az Edge is kap majd egy harmadik opciót, mint ami a Posta appban is van (a Windows-stílus használata), nem is értem, hogy miért hiányzik belőle.
Az Update-ről annyit, hogy direkt van minden elrejtve, mert a felhasználónak átlagban csak az az egy gomb kell, meg fölötte az infó, hogy éppen mi a helyzet. Az aktív időszak előugró menü, a speciális beállítások meg azért vannak elrejtve, mert nem feltétlen kell hozzányúlni. Legalábbis szerintem ez az oka.King Unique: Engem az zavar az ikonok táncolásában, hogy nem javították még ki annak ellenére, hogy rengetegen visszajeleztek már, és tudnak róla. Ez nem akadályoz semmiben, nem is szoktam nézegetni, de ha az a kérdés, hogy milyen UI bugok vannak, akkor ez az első, ami eszembe jut most. Ja, meg néha eltűnik egy-egy csempe ikonja, a Chrome-é rendszeresen. Az előző buildben a csempék áthelyezésekor tűnhetett el maga a csempe, és az explorer.exe-t kellett újraindítani, hogy megjelenjen a régi helyén, és újra át kelljen helyezni. Ezt már javították szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Update 09.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest