Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ferenc. #80708 üzenetére
Ja már értem, vettél valahol kulcsot, igaz? Nos, a legjobb esetben nem MSDN-es vagy hasonló kulcsot vettél, elsőként aktiváltad, nem lesz gond. De előfordulhat (és neten írnak is ilyet), hogy idővel blokkolják a kulcsot, mert valami nem okés vele (MSDN-es kulcsot több gépen is lehet aktiválni, mielőtt letiltják, régebben egyszerre két gépre szólt, nem tudom, hogy most mi van). Ilyenkor az ügyfélszolgálat talán tud valamit mondani. Legalább van matricád vagy számlád?
King Unique: Eddig is tisztában voltam az aktív partícióval, te pörögsz a témán, te akarod mindenkire ráerőltetni az akaratodat, meg te nem bírod abbahagyni. Baromi unalmas már.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest