- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
Nálam mindig visszakapcsolja az update-et, ezért ezt próbáltam ki:
Első lépésként elő kell hozni a futtatás ablakot. Ezt a Windows+R gombok egyidejű lenyomásával tudjuk megtenni. A felugró ablakba a gpedit.msc fájl nevet kell beírni, majd az OK gombra kattintunk.
Ennek hatására megnyílik a Helyicsoportházirend-szerkesztő. Itt a Számítógép konfigurációja / Felügyeleti sablonok / Windows összetevők / Windows Update menübe kell elnavigálnunk. Itt számos beállítás található, de amit mi keresünk az “Az Automatikus frissítések konfigurálása” nevet viseli.
Dupla kattintunk a bejegyzésen, aztán a megnyíló ablakban az “Automatikus frissítés konfigurálása” menüt tegyük át a következő opcióra: “2 – Értesítés letöltés és telepítés előtt egyaránt” beállításra. Így automatikusan nem fog semmi települni a háttérben, csak a mi beleegyezésünkkel.Én itt a letiltást állítottam be.
Ezt is megcsináltam:
Megtaláltam az AUOptions-t.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\Auto Update]
Itt:
“AUOptions”=dword:00000002, tehát a 4-es értéket 2-re kell átírni.
Nem tudom pontosan mit csinál, de nekem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged