Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
üzenetére
Ez általánosítás a károsabbik fajtából. No offense, de valójában a kommented az, ami semmire se való, és egyértelműen nélkülözi a témakörre való rálátást. A szokásos "power juzer" tevékenységek egyike, és egyáltalán nem jó értelemben.
Sokáig hadakoztam a 10 ellenében, de amint minden driverprobléma, és az egyéb, kezdeti hibák megoldódtak, áttértem rá, rájöttem, hogyan állítható az ízlésemre. Az ablakok széli átlátszóság hiánya volt nálam az egyik legnagyobb taszító erő, aztán rájön az ember, hogy a 10 kicsit kompaktabb felületét mennyivel jobb használni. A 7-hez már biztosan nem térnék vissza soha. Kb, olyan érzés most azzal a rendszerrel találkozni, mint a 7 időszakában (ami már elmúlt) az XP-vel...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Everycom Cubelite Ultra projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest