Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

Sziasztok!

Van egy problémám, megőrülök tőle, hogy nem tudok megoldani, és most a délpakisztáni varázsvideók sem segítenek, mert idő közben kikerültek a szükséges opciók a beállításokból.

A fiamnak volt egy lokális fiókja a laptopon, ezt próbaképpen bejelentkeztettem a minecraft miatt létrehozott MS accountjával. Vissza szeretném állítani lokális fiókká, de egyszerűen sehogy sem megy.

Azt nem tudom elképzelni hogy az MS ekkora ><&@&s legyen, hogy ezt valóban ellehetetlenítse, azt inkább, hogy a szükséges opció el van rejtve valahol.

A neten talált infók már nem létező beállításokra hivatkoznak, az egyetlen workaround amit találtam, az az, hogy csináljak egy új lokális accountot és pakoljak át oda minden (???) filet és beállítást, ami nálam eléggé az "ezt nem gondoltad komolyan" kategória, főleg, hogy konfigolva van sulis acc, sulis teams, o365 stb. a mostani fiókon.

Tudtok ebben segíteni? Win10 Home a rendszer, nekem természetesen megvan az admin jogom, a gyerek acca felhasználó, nem admin.

Új hozzászólás Aktív témák