- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Krystal_s
üzenetére
Én idén váltottam Win10-re a játékok miatt, ha visszakeresel, elég sokat szívtam misztikus hibák miatt (jellemzően az explorer.exe és a searchindexer volt az, ami esett-kelt naponta többször, újraindításnál különböző processzek fagytak be, a hibanapló tele volt vörös bejegyzésekkel). Minden fellelhető leírást elolvastam, kipróbáltam, de semmi sem segített. Helyesebben amíg nem telepítettem frissítéseket egy stabil buildről, addig rendben működött, aztán ahogy frissült bármi, ugyanaz volt a hiba, a rendszer használhatatlan volt (searchindexer indexeli a levelek tartalmát az Outlookban, 15 fiók 5-10 évnyi levelezése keresés nélkül kezelhetetlen). Végső megoldásként felmerült, hogy biztosan hardver hiba okozza, bár a diag szoftverek szerint a RAM-ok, SSD-k hibátlanok voltak. Aztán lecseréltem a házon kívül a teljes konfigot a jelenlegire - más okból - és reméltem, hogy a hiba megoldódik. De nem. Azóta nálam group policyből tiltva vannak a frissítések, a WU fut, de nem frissít semmit, csak jelzi, ha van frissítés, ezek közül a biztonságiakat telepítem, a többit nem. És azóta boldogan élünk a Win10-zel, működik a searchindexer, üres a hibanapló, nem áll a földbe a tálca minden nap, szóval öröm és boldogság vala.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- BIOS topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Napelem
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest