- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple Watch
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Na még egyszer. Biztonság szempontjából igen. Ezt nem vitatom, de nem is arra reagáltam, hanem a "mi lenne ha" jellegű hozzáfüzésedre reagáltam. "Könnyen belátható, hogy ha egy ügyes kis portable progi adminként azt csinál amit akar, akkor semmit nem számít hogy a bezárás után nem fut. Addigra már teleszórhatta akármivel a rendszert"
Írtam a protable előnyeit. A válaszom lényege pedig ez volt: "Ha nem ezt valósítja meg a fejlesztő, akkor az az eredeti protable filozófiájával szembe megy. Ilyen alapon bármilyen másik programra is bármit rá lehetne fogni. Bármelyik Windows patch is lehetne a legrosszabb malware. Ettől még nem nevezzük annak."
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest