Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Na még egyszer. Biztonság szempontjából igen. Ezt nem vitatom, de nem is arra reagáltam, hanem a "mi lenne ha" jellegű hozzáfüzésedre reagáltam. "Könnyen belátható, hogy ha egy ügyes kis portable progi adminként azt csinál amit akar, akkor semmit nem számít hogy a bezárás után nem fut. Addigra már teleszórhatta akármivel a rendszert"
Írtam a protable előnyeit. A válaszom lényege pedig ez volt: "Ha nem ezt valósítja meg a fejlesztő, akkor az az eredeti protable filozófiájával szembe megy. Ilyen alapon bármilyen másik programra is bármit rá lehetne fogni. Bármelyik Windows patch is lehetne a legrosszabb malware. Ettől még nem nevezzük annak."
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gyermek PC játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest