Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali. Olyan problémám lenne, hogy a laposban volt egy gyári 8.1. Én hülye, frissítettem 10-esre, még annak idején. Szeretném visszakapni, a régi Wint, de már rég letelt a 31 nap. Kis olvasgatás után arra jutottam, hogy rejtett patrícióról lehet a gyári Wint visszaállítani. Sajnos ehhez sötét vagyok. Tudna valaki segítséget nyújtani ehhez?
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali. Van a Win 8-nak köze ahhoz, hogy az egér néha akadozva megy vagy nehezen akar mozdulni? Sima, normál felhasználás közben.
-
Ununqatrium
aktív tag
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali.
Most ismerkedem a Windows 8.1-el, és lenne valami, amire képtelen vagyok rájönni, így egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Hogyan lehet azokat a fájlokat vagy mappákat kitörölni, amelyekhez rendszergazdai engedély szükséges? Úgy tudom, elvileg a helyi fiók is rendszergazdai jellegű, márpedig én azt használok, és nem az online bejelentkezést. Viszont semmire nem megyek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- PC játékok
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- Diablo IV Expansion bundle! Vessels of hatred is ! Spring Sale! AKCIO!
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest