Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Nos, ugy nez ki sikerult megoldast talalnom a problemara.
Ahogy javasoltad lefuttattam ketszer a Mailwarebyte Anti-malwaret a teljes rendszeren (rootkit ellenorzes is), elso alkalommal talalt 3 gyanus fajlt, karantenba raktam oket, semmi extra fenyegetes. Ez nem oldotta meg a problemat.
A McAffee deaktivalasa, Defender ujraaktivalasa szinten nem, szoval a McAffee-nak szepen vissza is adtam az iranyitast.
Ezutan elkezdtem egyenkent unistallalgatni a legutobbi Microsoft update-eket, de mar ekkor gyanakodtam a Frame Network 4.5-re.
Szoval a sokadik Update eltavolitas es ujrainditas (mgjegyzem az ujrainditas 5 percet vett igenybe, eleg idegorlo volt
) utan tettem egy probat, a Programs and Features-nel kikapcsoltam a Net Framework 4.5-os verziojat (bocs, angol a windows-om) ujrainditottam a gepet. Mar ekkor gyanus volt, hogy vegre nem 5 percig hanem csak 1 percig tartott az ujraindulas. Es lass csodat mukodik ujra a Windows Update es a HP Support Assistant is frissiti amit kell.
Most szepen telepitgetem a hianyzo frissiteseket, majd ujra bekapcsolom a Net Framework 4.5-ot es megnezem most mar mukodni fog-e vele. Egyebkent ez pontosan mit csinal, mi a szerepe? Csak mert nekem ugy tunik nelkule is szepen meg van a laptopom.
-
Dobi 562
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kis problemam a laptopommal. A modell: HP 15-g092sa, ujonnan vettem Windows 8 64-bit OEM telepitve volt rajta gyarilag, amit felupgradelhettem 8.1 verziora. Fut meg rajta McAfee -Lifesafe - Internet Security, szinten eredeti.
Ez idaig rendben mukodott (tavaly julius-augusztus kornyeken vettem), de par napja nem mukodik se a Windows Upgrade, se a HP Support Assistant upgrade resze.
A Windows Upgrade-et ha el akarom inditani, bejon az ablak de feher marad es csak porgeti a "homokorat", semmi sem tortenik.
A HP Support Assistant szinten nem tud hozzaferni a Windows frissitesihez. A HP sajat frissiteseit lajta, elinditom a folyamatot, a HP szerverekhez meg csatlakozik, de a letoltest mar nem inditja el.
Ha en magam megkeresgelem a progikat a HP honlapjan, ugy le tudom oket toltogetni es rendben telepiteni is tudom oket. Ami jobban zavar az a Windows Upgrade mukodeskeptelensege, mert gepinditaskor kiirja, hogy fontos frissitesek varnak ram es telepitsem oket.
Azt gondoltam talan a legutolso Windows upgrade okozhatja a hibat, igy azt uninstallaltam, de meg mindig semmi, a Support Assistant-ot is ujrainstallaltam, szinten semmi valtozas.
Egyeb problemat nem vettem eszre, rendben mukodik a gep.
Esetleg valami otlet, hogy mi okozhatja? Vagy mivel probalkozhatnek, hogy megtalaljam a hibat? A Microsoft honlapjan talaltam egy Windows Upgrade hibakeresot, amit ha elinditok, csak keresi a hibat az idok vegezeteig es nem all le magatol, szoval az sem segitett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest