- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
Stephan89 #12576 üzenetére
Hát, meg is van a válasz a kérdésemre. Buherálás nélkül nem megy
"The first and most unavoidable time you’ll see Metro in a given Windows 8 session is upon start-up. There’s no way to disable Metro, but you can force the desktop mode application to load as soon as you log in, effectively covering over Metro, before it even has a chance to draw. Here’s how." Forrás: [link]
-
Stephan89
aktív tag
Jó reggelt!
Van rá lehetőség, hogy teljesen kikerüljem a metro ui-t? Mindenféle buherálás nélkül. Mert nekem nem a régi felülettel van bajom, hanem a kettő közötti valtogatással. Ha lehetne használni a rendszert kizárólag az egyikkel, nekem maga lenne a gyönyör!
Bár gondolom ha megoldható lenne, már írtátok volna a panaszkodásom után
-
Stephan89
aktív tag
válasz
Воланд #12476 üzenetére
Király vagy, köszönöm!
moonguru Azóta már kicsit többet használtam a Win8-at, az a vélemény az első benyomásomat tükrözi, elhamarkodott volt. Most már látom a csempék hiányosságait, problémáit is, annyira azért mégsem tetszik.
De azt továbbra is fenntartom, hogy nem tartom jó megoldásnak ezt a kettős felületet, egyszerűen nem tetszik. Akkor minek a csempés dolog, ha a desktopos nélkül nem lehet meglenni? Idegesít, mikor átvált, vagy, hogy van, amit csak átváltás után találok meg. Nyilván nekem nem okoz gondot, hogy tudjam egy idő után mit melyik felületen érhetek el, de valaki olyannak, aki nem gép mellett nőtt fel? Pl. a szüleim? Kikészülnének tőle... -
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
A boot sorrendet hol tudom átállítani, hogy a rendszer választáskor ne a Win8 legyen első helyen, hanem a Win7? Mert apámék gépére raktam fölt a 8-ast (az enyémen nem volt elég szabad hely) és nekik ez gondot fog okozni, hogy arra is figyelni kell, induláskor kiválasszák a Win 7-et. És ha apámnak gondja van miattam a géppel, akkor nekem is gondom lesz
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Ma felraktam a Win8 próbaváltozatát. Nagyon tetszett az új Metro felület, ami valójában nem Metro.
De - kérdem én - miért kellett a desktop Win7 felületet meghagyni? Nagyot csalódtam, amikor elkezdtem felfedezni a rendszert és átváltott a "hagyományos" Windowsra. Mintha ráhúztak volna a Windows 7-re egy skint, de még nem készültek el vele, hiszen nincs mindenhol. Nem tudták volna, vagy nem akarják esetleg az egészet megcsinálni csempésre?
Illetve felfedeztem egy hibát is. Office 2010 telepítése nem igazán akart sikerülni, először hibát jelzett, másodszor úgy tűnt befejeződött a telepítés a desktop felületen, de közben a csempéknél, ahol a böngészőből akartam Worddel megnyitni egy docot és eredetileg indítottam a telepítést, a telepítés indítása még mindig folyamatban volt... Azóta ki kellett lépnem a Win8-ból és már csak este vagy holnap lesz időm megnézni, mi van az Office-szal.
Egyelőre ennyi. Egyébként tetszik az új felület, grat nekik.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest