Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaccc
aktív tag
válasz
Воланд #16101 üzenetére
Előző 2bug fixed
Most olyan problémám van hogy a D meghajtóra UAC teljes kikapcsolása nélkül (rendesen, biztosnsági házirend stb..) nem tudok telepíteni, és most a Cod2-t se tudom a C-re se máshova: fotó. Run As Admin, de még rendszergazdaként belépve se ment a dolog. Az időjárás meg pár dolog kell, ezért nem akarom teljesen kilőni az UAC-ot mert ahhoz meg szükséges :/ Tulajdonjogot már minden létező fájlon átvettem.
-
dlaccc
aktív tag
Nah jönnek az első bugok, rögtön kettő: Indításnál nem jön be semmi kép se bios se semmi, majd leáll a gép aztán újraindul, ekkor indul is rendesen.. A másik pedig ha már kezdőképernyőn vagyok bármire kattintok nem jön elő se asztal se semmi.. Csak ctr+alt+del aztán "feléled". Érdekes.
-
dlaccc
aktív tag
válasz
< CyberBob > #15969 üzenetére
hát kb.
Én két napja nyüstölöm, már tisztára megszoktam. Sok hiányosság van azért benne, nagyon alap dolgok.. nyilván ezért is ilyen gyors és egyszerű. Adok neki egy esélyt
-
dlaccc
aktív tag
Én ezt az uefi gop dolgot gugliztam és ide jutottam. Minden adott az ultrafast boot-hoz, csak a Vga miatt induláskor jön a szokásos F1 gomb. Támogatja egyáltalán valami kártya ezt a módot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Futás, futópályák
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AM 5 lapok
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest