- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Tinúviel #42170 üzenetére
Én Lenovomban is AR9285 van, de míg win7/8-on kelett neki driver, addig a 8.1-en nálam nem
, eszközkezelőben gyárilag ott voltak, illetve azt kipróbáltam, h felraktam hozzá 8.1-es Atheros LAN + Wifi drivert is Lenovo oldaláról, de nem oszt, nem szoroz, ha vissza leszedtem, akkor volt net.
Annyi megvan, h időnként korlátozott kapcsolt, v nincs net, de ezt router számlájára írom (TP-Link MR3220), mert olyankor más eszközön sincs, vmint azt mondják ezek az Atheros adpterek se a legjobbak.MSDNAA (sulis) kódod hogy, hogy lejárt, a Dreamsparkos-hoz adnak rendes kulcsot az ISO-hoz, mint az MSDN-hez, amivel elvileg örökös licenszet kapsz (csak aszem többx újratelepíteni, v átvinni másik gépre nem engedi ) max Dreamspark áruházhoz való hozzférés van időtartamban korlátozva
A tisztasoftveres, meg a tanároknak szánt verziók stb.(kms szerver) esetén tudom elképzelni, h lejár, de előbbinél nem...vki javítson ki, ha tévednék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest