- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
LaleeeSan #20636 üzenetére
Azért leírom(esetleg másnak jól jöhet), hogy csak x64-es W8-at lehet UEFI-ben telepíteni, UEFI előtagos eszközről kell boot-olni, a meghajtóról minden partíciót törölni kell (vagy a telepítés előtt, vagy a W8 telepítővel).
Esetedben annyi plussz, hogy frissítsd a BIOS-t a legújabbra.
A "helyreállítós hibán" nem tudom mit értesz, de ha azt, hogy W7 mellé telepíted a W8-t és W7 indításakor akarja javítani a W8-as partíciókat, akkor az bug a W8-ban. Ha csak W8-at használsz és a W8 indításakor van ez a "helyreállítás" gond, az már más kérdés...
-
LaleeeSan
tag
válasz
LaleeeSan #20547 üzenetére
Tegnap este 6 szor futottam neki az efi-s telepítésnek és egyszer sem sikerült.
Minden létező boot beállítást átállítottam uefi-sre és jött az a Helyreállításos hiba.
Minden alkalommal újraformáztam az ocz ssd-t csak a rendszer lett volna rajta.
Létrehozta a 4 partíciót.
Eredeti win 8 telepítőről (nem upgrade) próbáltam Asus p8z77 v pro lapra nincs tuning a gépen.
Simán régi módszerrel hetedjére visszaraktam.
Most egy ideig nem fogok telepíteni csak meg akartam osztani hátha valaki próbált ilyen lapra és sikerült neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged