- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Khan13
senior tag
válasz
aclandiae #42669 üzenetére
Mivel nem ismeri a 7 az újat, ezért valószínűleg a sajátját próbálja létrehozni, és bekavarhat. Egyszerre két bootmanager nem lenne 0szerencsés.
(#42667) szabonagyur:
Illik minden felhasználónak jelszót beállítani. Tudom, most nem ez a kérdés, de naAmúgy a fastboot miatt is lehet ez az alapértelmezés, ami a nem teljes kikapcsolást takarja. Pár dolgot tényleg eldugtak, néha én is fogom a fejem, de elrejteni a kontárkodók elől, de elöl hagyni a power usereknek elég nehéz. Ilyen szempontból az átlag felhasználók igényeire lett tervezve a felület. (Sokan pánikba esnek, ha azt látják millió beállítási lehetőség van.) Szokni kell az újat, de onnantól semmi különbséget nem fogsz érezni beállítgatások szempontjából sem. A kereső ezeket is megtalálja (már ha tudod pontosan, hogy mire van szükséged).
-
Khan13
senior tag
-
King Unique
titán
válasz
aclandiae #32279 üzenetére
gyors boot kikapcsolása nemrég volt képpel fenti hszban...[link], desktop boot, meg adott startmenü beállításainál érhető el, v aszem Asztal csempét a bal felső sarokba teszed, akkor is. De attól még ott lesz, ha billentyűn win gombot lenyomod, akkor is oda-visszavált, szal nem nagy nyűg. egy kis olvasnivaló [link]
-
King Unique
titán
válasz
aclandiae #32277 üzenetére
EasyBCD utólag, hibajavítás gyanánt tette fel illető, ha minden jól megy, akkor megcsinálja, berakja auto, legalábbis nálam.
A csempék meg nem nyomasztóak szerintem (jobb multimédia része, beépített alkalmazásai, mint egy win7) , nem muszáj azon babrálni, 1 katt azt dolgozol sima desktop környezetben, hozzáadsz vmi start menüt a sok alternatíva közül, ha annyira hiányzik, beállítható, h desktopba bootoljon, de csempéket végleg kiírtani, nemtom van-e mód (szerintem hülyeség lenne...)
+ ha ennnyire ódzkodsz tőle, megfontolandó , h egyáltalán felrakd-e, mert igaz lett pár újdonság benne, stabilabb azt mondják, picit gyorsabb (gyors boot meg nem feltétlenül, mert dualboot-nál kikapcsolandó), viszont win7 után natúrban nem akkora hű de nagy ujdonság, nekem pont csempés része miatt csak, illetve win7 bőven megfelel szinte mindenre. -
King Unique
titán
válasz
aclandiae #32263 üzenetére
Én 7-es mellé külön particióra tettem, auto megcsinálta a bootban a hozzáadást, nem volt más dolgom vele, de ha visszaolvasol, láthatod másnak nem ment zökkenőmentesen, úgyhogy várd meg többiek válaszát is.
Mi a bajod a csempékkelNekem kifejezetten tetszik, asztali környezet 1 kattra elérhető, progikat is kipakolja csempékre, azok is könnyen indíthatóak, ha annyira nem tetszik, google-t megtúrva dob kis millió "start menü, classic shell " találatot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Chrome
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest