- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
-
szabonagyur
félisten
-
King Unique
titán
válasz
Khan13 #42563 üzenetére
Ha csak ennyi a helyesbíteni való, 2 év MS ügyfélszolgálat, az nem nagy hiány egyáltalán, ált. ha vmi gond van, úgyis előbb jutna eszembe itt, mint náluk érdeklődni
.
Szal, akkor használhatók ezek elég szabadon, különösebb korlát nélkül, mert ez volt a kérdés lényege, egyazon termék több gépes használata meg nem volt tervként megemlítve, hogy mindenre kiterjedő egyszerű végfelhasználókat nem feltétlenül zargató legalitás határait feszegessük.amúgy köszönöm a hasznos információkat!
-
3lm0
csendes tag
válasz
Khan13 #42563 üzenetére
A 7 és a 8 külön vinyón kezelte. Mindkettő a saját bootszektorába rakta a dolgait és bootmenüből választhattam, semmi gond nem volt velük.
Lehet hogy ezt most sikerült UEFI-vel telepítenem, nem tudom az okozhatja-e.
A lényeg az lenne hogy hozzá tudnék-e férni a sima 8-ashoz legalább egy indítás erejéig? -
milan26
senior tag
válasz
Khan13 #42563 üzenetére
Isten látja lelkem, hogy nem beszólni akartam, és most sem azt akarok.
Én egyszerűen csak azt gondolom, hogy a legalitás nem informatikai, hanem jogi kérdés.
Megvetted? Van róla számlád? Jár neked?
Sokkal egyszerűbb kiskapun keresztül aktiválni, mint telefonálgatni. A gyárilag rosszul particionált laposokról nem is beszélve.
-
King Unique
titán
válasz
Khan13 #42559 üzenetére
Nem tudom hol, miként ténykedsz, de "nálunk" a felelős azt mondta, a jogviszony lejárta után is teljes értékű rendszerként használható tovább legálisan, nem kell újraaktiválni, nincs lejárati idő az adott gépen és MS update is megy rá ugyanúgy, v nem tudom te pontosan mire gondoltál, "Két év support van rá"
De igazából mindegy is majdnem, mert ha imént említettek teljesülnek, azt bőven jó
. A ki/ kinek/hány gépen/ hányszor mókolás meg őt nem érinti, nem is tervezi szaporítani a szoftvert, 2 db-ot használna külön kulcsokkal, az meg úgy csak belefér.
-
King Unique
titán
válasz
Khan13 #42546 üzenetére
Azért ez se igaz így teljesen
, mert időkorlát nélkül használható, hallgatói jogviszony megszűnése után is legálisan (a tisztaszoftveres van inkább korlátozva), csak a DreamSpark-hoz való hozzáférés ideje limitált, az jár le. MSDNAA licensz szabályzatban pl. újratelepítés se lehetséges elvileg, de simán engedi, több gépre nem próbáltam még, de a linkben az illetők a fórumom vsz igen, nem légből kapott, más kérdés, h az már lehet nem fér bele szabályzatba...
megint más dolog, h kutya sem fogja ellenőrizni ki használja, főleg családon belül és még mindig jobb, etikusabb megoldás, mint a virágbolti verzió...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Wii U
- Óra topik
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged