-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centre
tag
válasz
vati182 #51622 üzenetére
Ha winchester megvan még akkor megpróbálhatod a winyóra visszatelepíteni a windows 8-t majd ha fent van, kiütni az aktivációt, így:
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_install/windows-8-product-key-deactivation-guide/6c5245de-8516-4c99-95fe-0fb458d849e5
Ha ez kész akkor elvileg ezt a hibát megoldottad.
Ettől függetlenül persze lehet ezer és egy egyéb probléma amivel ezután szembesülsz.Persze valószínűleg a telefonos segítség jó eséllyel egyszerűbb lesz.
Windows 8-t telepíteni inkább művészet, mint szakma
-
válasz
vati182 #51622 üzenetére
Akkor bizony marad a telefonos segítség:
Ez alapján járj el. -
-
válasz
vati182 #51618 üzenetére
Ahány előtelepített gép(gyártó azon belül lapos modell), annyi kivitelezési módszer. Legcélszerűbb helyesen klónozni az előtelepített OS-t, mert úgy megmarad minden gyártói szolgáltatás(pl beépített recovery stb) és serial-al sem kell bajlódni.
Itt egy konkrét eset kivitelezése(csak a partíciók számában, elhelyezkedésében szokás különbségnek lennie)
Előtelepített gép partíciószerkezete | klónozásaUI: Igen ritka(tényleg), ha helyesen elvégzett klónozást követően gond van a termékkulccsal. Ha mégis, akkor MS support és alaplapcserére kell hivatkozni, és adnak új kulcsot. (perszeha egy jószándékú munkatársat kapcsolnak...)
-
LLKobe
veterán
válasz
vati182 #51471 üzenetére
Win alapból nem tud ilyet, de ezzel a progival nagyon szépen meg lehet csinálni.
-
zsírsámán
senior tag
válasz
vati182 #43911 üzenetére
Ez jó
Én nemrég a costco-tól kaptam spam-et, a gond mindössze annyi, hogy sosem rendeltem tőlük semmit, így hiába dobálózott az illető rendelési számokkal. És arra sem volt képes hogy legalább valami hivataloshoz hasonlító e-mail-ről zaklasson a kedves manager @ saatgutprofi.com
-
Marci__
tag
válasz
vati182 #28650 üzenetére
Mások is panaszkodnak a hang "berobotosodására", itt is volt már szó róla.
[link]Én ms helyett felraktam a legújabb Realtek hang drivert (R2.70), azóta sokkal jobb a helyzet, de nem tűnt el teljesen. (Nézz utána először, hogy neked is Realtek hangchiped van-e, de lefogadom, hogy igen).
Viszont a teljes képernyőről ablakra váltással és háttérbe kerüléssel nem találkoztam.
-
-
-
-
TRob1
veterán
válasz
vati182 #28082 üzenetére
Eleve minek használsz kodekpakkot??? Teljesen felesleges egy Media Player Classic HC-hez vagy egy VLC-hez.
Amúgy a kérdésedre is válaszolva: Még soha nem találkoztam ilyesmivel, sem 32bites win8-on, sem 64esen... filmnézés meg majdhogynem napi szinten megy (mkv, avi, mp4...) -
JSaN
addikt
válasz
vati182 #27792 üzenetére
Szia
Sajnos a windows 8 frisites akcios ideje lejart januar 31-en. 29 euro aron lehetett frisiteni, de az most mar 280 euro! aron megy. Vagy veszel kulon win8-t, vagy esetleg meg bogaraszol hardverapron akinek meg van ilyen dobozos upgrade win8.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Építő/felújító topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged