Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
atti1985
üzenetére
Nekem teljesen automatikusra van állítva, mert különben tuti megfeledkeznék róla.

Tálcás jelzést akarsz? Azt nem tudom, hogy ha nem telepíti automatikusan, jelez-e valamit, de a Vezérlőpult/Windows Update ablakban látni fogod őket.
Ha teljesen automatikusra van állítva, nem jelez semmit, alkalmanként kikapcsoláskor látod, hogy telepíti őket, de amúgy nagyon szépen a háttérben teszi a dolgát az Update. Frissítés még nem tett tönkre nekem soha semmit, kb. 10 éve nem volt warez Windows telepítve nálam, így attól sem féltem soha, hogy kárt tesz az aktiválásban. XP-nél is csak azért volt én döntöm el-re állítva, mert az kevésbé tudott a háttérben csendben, kulturáltan dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest