Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
CP tesztelés után kipróbáltam a végleges W8 Pro-t. Telepítés után egyből desktopon indult, nem volt charm se, már kezdtem a felbontésra gyanakodni, mire rájöttem, hogy a Classic Shell alapból letiltotta az asztalt.
Egyelőre virtuális gépen telepítettem, ilyenkor mennyire jellemző, hogy az aktiválás nem megy elsőre?Más. Lejött jó pár frisírés, de kikapcsolásnál nem telepítette, nem is értesített,úgy látszik tényleg csak a második, vagy harmadik napon fogja. Az asztalon az óra melletti frissítési értesítést meg lehet valahogy oldani? Egyelőre gyorsnak tűnik
Egyébként meg érdemes ezt elolvasni. [link] A Surface sem úgy fogy, ahogy kellene. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Fire TV stick/box
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- VoLTE/VoWiFi
- Diablo IV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Diablo 3 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest