Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
Sziasztok!
Nem használtam még eddig soha sem az alvás, sem a hibernálás funkciót a gépemben,mert nem volt rá szükségem, de most az egyik hangkártyám programja minden újraindításnál elfelejti a beállításokat, és ezt csak az alvással, vagy hibernálással tudom egyelőre kiküszöbölni, amíg nem lesz rá javítás. Szóval ez az alvás/hibernálás dolog nekem teljesen új.A kérdésem, hogy mikor járok jobban, hibernálással, vagy alvással avval a szempontból hogy milyen gyorsan indul a gép, és mennyi áramot fogyaszt. A másik érdekesség, hogy az energiasémánál beállítottam a hibrid alvást, ez a harmadik variáció lenne a legjobb? Honnan tudom, hogy sima alvásban van a gép, vagy hibridben? A leállításnál csak alvás és hibernálás gomb van, hibrid alvás nincs...
Konfig az adatlapomon.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest