- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy a céges gépek úgy vannak beállítva, hogy 10 perc "üresjárat" után kilövik a monitort és feloldáskor jelszót kérnek. Mivel nem vagyok rendszergazda (és Ő sem csinálja meg) nem tudom kikapcsolni a jelszókérést, sőt még ezt az időt meg sem tudom nyújtani a monitor kikapcsolás idejének állításával. Olyan munkát végzek hogy 5-10 percet használom a gépet majd 15 percet nem gépezek és naponta 100x írom be a jelszavam...
Esetleg van valami olyan portable program ami mondjuk 9 percenként "megnyom" egy gombot, így nem tudja lelőni magát a gép? -
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Szeretném újratelepíteni a win-t de az alábbi hibába ütköztem. Vezérlőpult/Helyreállítás A számítógép gyári állapotának visszaállításával működött eddig, de most az újraindulás, bootolás, nyelv kiválasztás után 2 hibaüzenetet dob ki: ERROR: fail to copy NAPP7x64.exe to ram és ERROR: fail to copy WIMGAPI.dll to ram Ezek leokézása után újraindul és betölt rendesen a rendszer. A géphez van recovery DVD-m de sajnos nem mostanában tudok érte menni. Sajnos a liszenszkód lekopott a gép aljáról, ki lehet valahogy nyerni és egy rendes telepítővel újrarakni? A gép egyébként egy ACER Aspire 5740g.
Köszi előre is a segítséget. -
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Kaptam a cégtől egy DELL Inspiron n5110 laptopot (eredeti Win 7 Professional 64 bit) de sehogy sem tudom rávarázsolni az aero felületet. Intel HD Graphics 3000 videókártya van benne, drivert frissítettem, letöröltem, újraraktam. Aero téma van beállítva. A hibakezelő azt írja, hogy az Asztalablak-kezelő le van tiltva ennek utánanézem de minden helyesen volt beállítva.
Valami tipp, hogy mit lehet vele kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest