- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szeva000 #17553 üzenetére
Olvastad amit írtam? Számomra... véleményem szerint.... 40-18=22... na mind1.
Ez nem raw-ra photoshopra, meg melóra lesz. SSD-ről eddig szó sem volt. Itt egy szimpla nadrágszíj meghúzásról van szó. Azaz, hogyan hozzuk ki a minimálból a gépet. Nyilván ha nem ez lett volna az elvárás akkor vettünk volna egy Dell Precisiont egy 128-as micro ssd-vel és egy terás laptop wincsivel (350+ ezer forintocska). De mivel nekünk most nem futotta arra (illetve böngészéshez, neptunhoz, mp3-hoz, filmhez és office-hoz nincs erre szükség beértük egy 40+ezer forintos használt laptoppal is). Minimál telepítéssel, elég lesz hidd el. Vagy ne hidd el, nekem tök mind1.
Autós példával élve: értem én, hogy a Porsche jó autó, de nem biztos, hogy a betonkeverőt az után kéne kötni, mert arra a legjobb megoldás a Wartburg Tourist, közben még akár sódert és cementet is elcuccolsz vele.
Teccikérteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest