- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
benedekco #17574 üzenetére
"Ha egy ilyen megoldással a pendrive-ra egyéb adatokat másolunk akkor ugyanúgy hibátlanul fog működni a telepítés és nem okoz rendellenességeket? Pl egy 8gb-os pen-re felteszem a telepítőt és a gyökérben nyitok egy "!" mappát amibe bekerülnek mindenféle kiegészítő progikt, mint pl totacmd, irfanview, esetleg driverek. Akkor az semmiféle következményt nem okoz a telepítő életében?"
Nem, kifogástalanul működik."Ja és hatalmas köszönet ezért és egyéb win7-es írásaidért! Óriási tudások ezek. Jó hogy megosztod!"
Nagyon szívesen és köszönöm. -
szeva000
addikt
válasz
benedekco #17552 üzenetére
én meg azt mondom,hogy kevés...nomeg az az ssd para...ÁÁÁÁ.Én nem azért vettem ilyen lomokat,hogy majd nézegessem meg vigyázzak rá.Ha feltolok 1000db RAW-ot, és szerkeszteni kell,az menjen is de gyorsan.Az olyan ember ne vegyen SSD-t aki kikapcsolgat mindent,nomeg csak a win fusson rajta.Igaz azóta már 2d 120GB-os van,nah az elég.
-
Psychonaut
veterán
válasz
benedekco #17504 üzenetére
Én még sosem raktam fel 20 alatti partícióra. 20-ra már igen, azon kevés programmal elfért. Ennél kisebbre nem raknám. Szerintem a fő kérdés az, hogy 55GB kell-e, vagy elég a 45-40. Nem az az 5GB a nagy kérdés, ami a Windows 7 biztonságos felrakásához kell, hanem az a 10-15GB, ami az XP és a 7 között van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest