- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
kngbr
csendes tag
válasz
Debilon #22372 üzenetére
Igen, igazad van, közben rájöttem
Viszont amikor a termékkulcsot beírom az aktiválásnál, akkor ezt kapom:
"Érvénytelen termékkulcs
A megadott termékkulcs egy alapértelmezett termékkulcs, amely nem használható aktiváláshoz. Írjon be egy másik Windows 7 Home Premium - termékkulcsot"
.... hm
Most mit tegyek?
-
vilmaboy
őstag
válasz
Debilon #15860 üzenetére
biosnak kevés köze hozzá. nem tudom mikori a kártya és a konfig, de lehet hogy mint fent írták /Sub-ZeRo/ érdemes lenne az alaplap support/laptop gyártó support oldalról vagy hálókártya gyártmány alapján annak gyártójától leszedni a legfrissebb drivert.
Majd szépen frissíteni a wint.
Szerk: ápropó. miért nem osztasz ki magadnak állandó ip-t? rooter mögött gyerekjáték.
-
válasz
Debilon #14877 üzenetére
Mit-hol tárolsz?
A dokumentumokat, képeket, videókat, egyéb Neked fontos fájlokat másold ki. A programok beállításait is ki tudod menteni a C:\Users\Felhasználóneved\AppData\Roaming mappából. Az új rendszerben ezeket kell visszatenni, valamint a szoftvereket újra kell telepíteni. Ha kicsit értesz hozzá, nem vészes művelet, Én rendszeresen így csinálom. Ha nem vagy biztos a dologban, keress meg privátban és segítek, akár Skype-on is. -
Debilon
addikt
válasz
Debilon #8699 üzenetére
8699-es hsz-ben levő problémám továbbra is fenn áll..
MSE, Clamwin nem talált semmit sem a gépena gép rendben működik, nem csinál fura dolgokat, nincs BSOD, nincs lassulás
próbáltam rendszer visszaállítást, de ez a kép fogadott:
a képen már az az állapot van, amikor a "Win7 C: Rendszer" -en bekapcsoltam a visszaállítást, előtte egyedül a legalsó "Win7 (C
nem található" mappán volt bekapcsolva, és nem is volt egyáltalán visszaállítási pont
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Debilon #8701 üzenetére
Rendszer visszaállítás a hiba előtti állapotra?
#8702) balpeter04
Ha nem törlöd nem veszik el. Számítógépen jobb klikk, kezelés/lemez kezelésnél is látszik ilyenkor egy betűjel nélküli meghajtó, nem a lemez elején lévő 100 megás hanem valami más. A laptopod ha újan vetted kell hozzá lennie leírásnak és szerintem cd/dvd lemeznek is, azon tuti ott van hogyan tudod újra tenni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Debilon #8699 üzenetére
Minden driver fent van rendesen? Eszközkezelőben nincs ismeretlen eszköz? Újra indítás után sem jó? Mindig így volt vagy csak valami után állítódott el? Telepítettél valamilyen programot mostanában ami esetleg ezt okozhatta?
(#8698) balpeter04
Rendszer visszaállító partíció nincs a vinyón?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest