- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kabanka #7140 üzenetére
Mert nem szabad az mse-ben azt kivenni, hogy ellenőrizzen néha. Szóval ha megtiltod neki, hogy szkenneljen a háttérben időközönként, akkor sárgán fog jelezni. Ha be adsz egy időpontot neki, mikor be van kapcsolva, meg a proci használatot belövöd 30%-ra, észre sem fogod venni, hogy dolgozik. Nekem is így van belőve. Amúgy meg nem fogja a gépet, igaz én mse 3 bétát használok most. A ramot sokat eszik, viszonlag, szóval 40-50 mega. Nekem ez sok az aviróhoz képest, ami evett 15 mega ramot. Hozzáteszem szerintem az a legjobb vírusírtó. Szerintem. De az mse-vel is megvagyok. Néha egy full scan befigyel és semmi nincs.
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
válasz
kabanka #7132 üzenetére
hat az enyemet nem fogja, pedig hasznaltam mar mast is, es nem veszek eszre kulonbseget. avastot meg meg egyszer a kozelebe nem engedek a gepnek, mivel azzal mar megszivtam.
a rootkitre irtam, hogy nem maszik fel (pontosabban nem tud mit kezdeni a geppel) es nem a virusirto, hanem a patchguard miatt.
-
Воланд
titán
válasz
kabanka #7119 üzenetére
azert szvsz nem mindegy, hogy rootkit nem tud felmaszni a gepemre.
en neha nem tudom, hogy hol netezek (tenyleg nem
) es meg igy sem szedek ossze semmit. persze direktbe tudom, hogy mit es hol kell letolteni ahhoz, hogy legyen egy ket almatlan ejszakam.
mse meg gyari tuzfal es ennyi, nekem sincs gondom.
-
Воланд
titán
-
kabanka
aktív tag
válasz
kabanka #7115 üzenetére
LCdnél meg ha nem nativ felbontásban használod lejjebb veszed akkor sokat számít a driver mert pl XP alatt a driver felismeri a képarányokat és úgy adja be a felbontásokat viszont win7nél beállítom mondjuk 1280*800asra a felbontást fakó elmosódott lesz, megnyomom a monitor autset gomját és kiírja hogy a felbontás 1440*900as. Na ez miért van? XPnél tökéletesen működik.
És ez igencsak driverprobléma. Lehet cleartype is ha csak a szöveg van elmosódva de többször találkoztam rossz driverrel régi kártyákon 7 alatt mint a cleartype problémával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1 humoros
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest