-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
Akkor mondom mire kéne: hosszabb távra, fix géptípusra, mert játszani konzolon szoktam, esetleg Onlive-ra fogom használni meg internetezésre, valamint jobb lenne olcsóbban megúsznom.
Én ez alapján az OEM-et választanám. Tudtok jó és olcsó lelőhelyet? Esetleg meg lehet venni interneten is? -
Sn[4k3]
senior tag
Ezt sejtettem. Ezeket lehet szerezni vagy csak retail verziókat emelhetem le a polcról?
Bocsi, ha sokat kérdezősködök, kissé tanácstalan vagyok, de nem szeretnék ügynököket látni az ajtóm előtt (sok rémtörténetet hallani), ezért már szinte minden w@reztól megszabadultam, még a Windowsom is letöröltem, de a Linuxszal nem vagyok kibékülve és Onlive-ozni szeretnék majd, az meg ugye nincs oda. -
Sn[4k3]
senior tag
Üdv!
Szeretnék Windows-t venni a gépemre, de nem tudom, hogy hol kell, lehet-e internetről vásárolni? Úgy tudom Win7-ből van Starter, Home Premium, Professional és Ultimate, valamint az iskolában Enterprise verziók vannak. Mik a főbb különbségek az adott verziók között? Ha Startert veszek akkor mi lenne a hátrányom mondjuk a Home Premiumhoz képest?A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest