-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
#40835072 #4953 üzenetére
Szerintem is tedd újra, csak a macera van ezzel. Nekem 2 órán keresztül futott a külső vírusirtó (Avira) és a server.exe-t nem is találta meg csak sok mást ami nem is vírusos volt csak netről volt letöltve egy bizonyos oldalról
A leg tisztább a win reinstall és utána cserélj jelszót mindenhol, mert nekem a server.exe-vel tudták irányítani a gépemet volt h megnyílt random böngésző, stb. de jelszó csere már csak a friss win-en legyen, vagy másik gépen és addig ezen a gépen ne is pötyögd be őket, amíg nincs meg a reinstall.
-
@matthew@
őstag
válasz
#40835072 #4942 üzenetére
Ezek úgy működnek h fogod az ISO file-t kiírod CD-re és berakod a meghajtódba, majd újraindítod a gépet, és ha automatikusan a CD-ről boot-ol a rendszer akkor erről indul el, ha nem akkor amikor az alaplapod logója jön elő a gép bekapcsolásánál írja h Boot Menü és egy F. (számmal ellátott) gombot kell nyomogatni h előjöjjön a boot menü és ott ki tudod választani a CD-ről való Boot-olást. Ezek után a CD_ről indul a gép, szóval nem fog elindulni a win és a vírus sem tud elindulni és ez a progi a teljes HDD-t átnézi
Röviden ennyi.
-
@matthew@
őstag
válasz
#40835072 #4933 üzenetére
Ha eredeti akkor gondolom mivel van bejelentkezős felhasználó név, jelszó, stb. akkor úgy (mivel gondolom a fiók megjegyzi neten keresztül, mint pf: BF2 és ilyenek de nem ismerem a CoD eredeti verzióját így nem tudom biztosan h h működik) ha nem akkor sehogy
Vagy ha bedugsz egy pendrive-ot és rámásolod az is jó lenne, csak amint bedugod a friss gépbe máris kezdheted elölről a telepítést, szal csak akkor tudod menteni ha eredeti és bejentkezős módszeres. Én pl a DoD 6 profilomat vesztettem el 4-es prestige módban 65-ös szinten, úgyhogy van mit pótolnom
De előbb lehet érdemes Hunorok által javasoltak megpróbálása hátha segít, de nekem nem volt elégHunorok: nekem a visszaállítás sem segített
de egy próbát tuti megér jobb mint egy reinstall és fullos adatvesztés
-
@matthew@
őstag
válasz
#40835072 #4925 üzenetére
Szia!
Nekem is volt gondom a server.exe-vel bár én amint felfedeztem win reinstall-t nyomtam, ez tuti vírus és nagyon mentegetni nem lenne érdemes mert mindenre átkúszhat tegyél be egy telepítő lemezt és formázd újra a gépet! Nekem csak ez segített és mindent kipróbáltam de nem segítettEzt sajna te is bekaptad
Hunork: én is próbáltam őket, de nem segítettek, csak a reinstallbár lehet neki menni fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest