- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
Dragon27 #50910 üzenetére
Na akkor %systemroot%/system32/ elnavigálsz ide és megkeresed a taskmgr.exe.old file-t és leveszed az old szót a végéről, hamár valami programot telepítettél. Ő az "erőforrás figyelőre" gondolt ha jólértem, ami alapból benne van a ...... windows 7-ben!
Adj linket, honnan telepítetted azt a féreg progit, meglesem.
-
kispx
addikt
válasz
Dragon27 #50858 üzenetére
Windowsnál a szolgáltatások szálakként vannak megvalósítva. Ezeket a szálakat az svchost fogja össze egy processzeké.
Meg kell nézni (proces explorerben), hogy milyen szolgáltatások tartoznak ehhez az svchost-hoz.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Dragon27 #32769 üzenetére
Írtam vissza is!
Tápot én kizárnám, izmosabb táppal/gyengébb VGA-val is dobálja az ablakot.
Itt írnak egy lehetséges megoldást. Nálam az 1. nem jött be, az 1.+2. kombóval most nem csinálja egy ideje... bár nem hiszek benne, mert alapból is rendszergazda jogsival indítom a progikat, mi különbség lehet, ha még plusz be is jelölöm az opciót? -
Steelmanus
addikt
válasz
Dragon27 #15658 üzenetére
Driver Sweeper feltelepited, tud magyarul, majd restart Csokkentett Mod es elinditod a DriverSweeper-t de csak a Creative cuccot jelolod be es tisztiitas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest