- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ThePoweR #448 üzenetére
a nevemben is b*ssz le egy sallert annak, aki ezt a baromságot mondta.
kapcsold be szépen. mi az, hogy "elcseszi"? a Microsoft mérnökei megírják jóra a Windowst, aztán ugyanezek az emberek frissítéseket írnak, hogy elromoljon? ennek mi értelme lenne? gondolj bele kicsit...
kapcsold be. javítja a hibákat, bugokat, biztonsági réseket.
-
ThePoweR
senior tag
Üdv!
Sokan mondták már nekem hogy a Windows-nál (nem csak a 7 nél) ki kell kapcsolni a frissítéseket. Indokok: minek az... , hát engem ne zaklasson a frissítéseivel... stb.
Olyat is halottam hogy a frissítések elcseszik a Windows-t. Vagyis hogy érdekes dolgokat művelnek a háttérben.Mi igaz ebből? Kikapcsoljam vagy jobb ha be van?
-
válasz
mcwolf79 #445 üzenetére
Minden alaphelyzetbe rakd majd nézzd meg megint. Ha csinálja akkor új telepítés úgy, hogy minden gyári állapoton lesz (tuning nuku) persze a beállíthatod majd utána megnézed hogy csinálja. Ha igen, akkor harderileg nem klappol benne valami.
Amúgy a 7 nem szereti a tuningot. (meg a cuccok sem)
-
mcwolf79
veterán
Üdv Urak!
2 napja alaplapcsere történt a gépemben. Egy P43-as deszkát cseréltem egy P45-ösre, mind2 Gigabyte. Addig 3,4 Ghz-en üzemelt a masina (lásd. aláírásomban), de a csere után,mivel a P45 kicsit jobban tuningolható felvettem 3,6 Ghz-re. A szükséges feszeket feljebb vettem, de semmi egetrengető. Azóta tegnap Youtube nézése közben jött egy BSOD. Éjszaka 7 órán keresztül futott a Linx,majd reggel 5 órán keresztül a Memtest. Minden hiba nélkül ment. Viszont ma mikor megint Youtube-ot akartam volna nézni megint BSOD.
Tudom,hogy ez inkább a tuning szekcióba tartozik,de csak megkérdezemin7 64 bit volt fent a csere előtt,és nem telepítettem újra. Az alaplapos fórumban azt írták (1-2 ellenvéleménnyel) ,hogy nem kell reinstall. Viszont a report fájlban valami hal.dll re hivatkozik. Ránéztem gugliban, és írják 1-2 helyen ,hogy win reinstall megoldhatja a dolgot. Mit tegyek? Első körben visszavettem a tuningot,hogy így csinálja-e. Érdekes,hogy a stressz tesztek lefutnak,és csak a Youtube alatt hal le.
Thx -
csongi
veterán
Sziasztok!
Win7 64 bit ultimate+ Asrock . Hogyan tudnám feléleszteni filmek alatt az 5,1-et? Driverben értelmezi, Win beállítás értelmezi, de a filmek alatt nem működik a két hátsó. -
Zlin50
senior tag
válasz
ErosenZold #439 üzenetére
Amikor eljön a végóra, hogy fogod bizonyítani, hogy nem követtél el halálos bűnt?
"Modern világ, rohanó élet, nem jut időm semmire.
A szexuális periódusban hívom a telefonszexet,
Három perces diszkréció, a végén lehet, hogy elmegyek.
Gyerünk, gyerünk, nincs idő, ez a modern élet rendje." -
válasz
ErosenZold #439 üzenetére
Erősen a nőkhöz vonzódom.
-
válasz
ErosenZold #436 üzenetére
-
ErosenZold
senior tag
Telepítőbe a frissítéseken kívül lehet integrálni drivereket is?
Pl, vga, alaplap, hálókártya, hangkártya
?
-
Orionk
senior tag
Van egy vírusírtó, de nem jut eszembe a neve. Mostanában elég gyakori lett.
A logója 4 színből áll, és egy négyzet alakú az ikon. Ebben a négyzetben a négy sarokban el van helyezve másik 4 darab kis négyzet. Ennek a 4 darab négyzetnek 4 különböző színe van.
Van benne zöld, piros, citromsárga, és a 4ik et nem tudom.Melyik ez a vírusírtó?
-
-
szmi
tag
Halihó!Van 1 MSI vx600 tipusú laptopom amire feltettem 1 win7 home premium 64bites rendszert.Az Msi oldala szerint semmilyen driver sincs win7 64bit alá.A telepítéskor magától felpakolt mindent-hang és videókari,de a hanggal problémám van.Halk és recseg.Megpróbáltam manuálisan feltenni a Realtek 64bites driverét,telepítés közben megáll a folyamat.Filmnézésnél a 2.1es filmeknél elég jól hallható a hang de a 5.1 stb. ott semmit sem hallani csak a zenét és a zajokat.Feltettem 1 virtuális(?) hangkártyát-SRS hd audio lab-,ha ez az alapértelmezett eszköz akkor hangosabb a hang,recsegést nem hallom, de a filmeknél ugyanez a hiba.32biten minden jó volt.Ugyanazt a playert használom mint akkor-Splayer.Esetleg valakinek van valami ötlete mi lehet a bibi?Köszi! Arra van valami megoldás hogy a 32bites win7 kezelje a 4Giga Ramot,mert akkor visszarakom azt?
-
cigam
titán
válasz
Sub-ZeRo #416 üzenetére
Lehet hülyén, vagy sehogy nem fogalmaztam meg. Szóval lett egy netbookom, amin gyárilag van egy W7starter. Mivel korlátozva volt benne a mediaplayer, nem volt mediacenter, apróságnak tűnik, de képmetszőt sem találtam, csak 2GB RAM-ot kezelt, logikusnak tűnt, hogy az Anytime Upgrade-en keresztül felfejlesztem Home verzióra. Megadtam neki azt a kulcsot, ami a(z oem w7home) telepítő tokján volt, el is fogadta, és home lett belőle.
Ezekután "üldöz" ezzel az üzenettel.
-
Lacazr93
senior tag
Sziasztok. Egy olyan problémám lenne, hogy folyamatosan kék halált kapok rendszerújrarakás után is, de ebből a fajtából:
http://cache.gawkerassets.com/assets/images/4/2009/01/win7bsod_01.jpg
Ez mitől lehet? Tegnap cseréltem ki az alaplapom, lehet hogy valami azzal nem stimmel?
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Tegnap valami oknál fogva vagy általam (kicsúszott az ölemből a billentyűzet utánakaptam és valami kombináció hatására sok internetes oldalon vastagon szedett lett a betű) Firefox-on és Internet Exploler-en belül átváltott vastagon szedett betűre jó pár internetes oldal... Utánanéztem a neten, hogyan lehetne ezt a problémát megoldani, találtam egy megoldást kipróbáltam, de most amellett hogy vastagon szedettek lettek a betűk van ahol dőlt is lett...
Ha minden igaz ez a Windows "hibája" mert valami arial font betűtípus elállítódott vagy mifene...
Minden esetre a segítségeteket szeretném kérni, hogy van-e valamilyen megoldás az újratelepítésen kívül... rendszer-visszaállítást nem tudok csinálni, mert nincs mentési pontom.Firefox:
Steam:
Üdv
Puma -
Orionk
senior tag
Úgy értesültem, hogy Win7 alatt a beépített defragmetáló program is megfelelő, nem kell külön feltelepíteni semmit erre a célra.
A defrag proginál, működés közben mit jelöl a PASS, amit a piros nyil mutat?
Nekem néha van, hogy felmegy PASS 9 -ig is.
-
ronaldu98
tag
Sziasztok!
Létrehoztam egy partíciót a Win7-nek tök üres semmi sincs rajta oda fogom majd telepíteni a Win7-et.
A kérdésem hogy hol tudom beállítani hogy melyik Oprendszer induljon alapértelmezett ként az XP vagy a 7 továbbá hogy tudok majd átlépni a másik partícióba? -
tévelygő
aktív tag
Ok akkor belenyugszom .Köszi a segítséget!
-
tévelygő
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo #405 üzenetére
Megfogadtam a tanácsodat és az összes pipát kivettem és egyenként kapcsolgattam vissza a teljesítménybeállítás összetevőit. A "Megjelenítési stílusok használata az ablakokon és gombokon" menüpont elöl ha kiveszem a pipát akkor nincs az ikonoknak "udvaruk",de a stilus is egyszerű lesz, alap szinekkel.
-
két kérdés:
1. mivel tudok biztonságosan, adatvesztés nélkül átméretezni egy Win7 rendszerpartíciót? van egy 500-as HDD, 50GB/maradék arányban kettévágva, 50-esen van a Win7, ezt kellene a másik kárára 100GB-ra növelni, de már mindkét partíció használatban van.
2. olyan program kellene, ami képes naplózni egy partíció adatforgalmát, az írás és az olvasás mennyiségét.
nem baj, ha ezt ablak nélkül, csöndben a háttérben csinálná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest