- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
Aktív témák
-
miaoumaoi
tag
válasz
zenész88 #36273 üzenetére
én utánanéztem annak a gépnek a nete és eredetileg linux-al árulták, tehát kell lennie valahol egy hozzá való image file-nak, vagy recovery cd-nek. de ha mindenképpen ragaszkodsz az ultimatehez, akkor menj fel a ms honlapjára, ahol ellenőrízni lehet az eredetiséget. ez valahol a vindows-ban van, talán vezérlőpult->rendszer panel vagy valahol ott,( a link) és letöltessz egy exe-t wga... valami, vagy hasonló elindítod és utána minden oké lesz, Kövesd a weboldal utasításait. Fontos!, hogy explorerel intézzed, úgy értem, hogy ha elállítottad az alapértelmezett böngészőt, akkor amit megnyit linket a pl. firefox, vagy amivel megnyitottad, ugyanazt indítsd el az explorerben.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged