- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tooolz
tag
Én úgy éreztem eddig h elég sok mindent láttam.. de ez nagy cummancs nekem.. ez viszi eddig a legnagyobb procedurát..
1éves intel m.2 ssd a gépemben..tegnap már vettem másik uefi vga is ..nem hiányzott..nekem sem jó ám..látjátok a képeken..nem sírás ezzel álmodok már 1 hete..rengeteg vidot megnéztem hozzászolás stb..én unom a legjobban..de köszönöm a kitartó segítséget rem megélem h felmegy egyszer.. -
Gargouille
őstag
Szerintem az, ha egy már rég óta meglévő funkciót megszüntetnek és semmivel sem pótolják, akkor az bizony butítás. Lehet hozzá ideológiát gyártani, meg felhasználói élmény, meg változó idők, de ettől a tény még tény marad: eddig tudott valamit, amit most már nem tud --> butább lett.
-
Parallaxis
addikt
Mire gondolsz? Így a leírtak alapján nem tudom melyik funkcióra gondolsz.
A tálcára nem tudsz ráhúzni egy alkalmazást, mert nem engedi.
A tálcán lévő alkalmazásra nem tudsz ráhúzni fájlokat (pl. Photoshopra egy képet), mert nem engedi.Ezek a funkciók minden értelmes rendszerben alap funkciók, a Windows 11-ből kivették.
Ez nem egyszerűsítés, hanem funkciók megszüntetése, butítás.
-
BiP
nagyúr
Sajnos butítás.
Egyszerűsítés az, ha könnyebben eléred a funckiót, esetleg egyszerűsítve van a default megjelenés, DE közben aki akarja, a menüben/settingsben/gépházban/vezérlőpultban/akárhol át tudja állítani magának.
Na, itt most ezt nem lehet, van 1 azaz egyfajta default, nincs más. Úgyhogy ez butítás, bárhogy is nézem. -
King Unique
titán
Régóta köztudott hogy ingyen lehet W10-ről W11-re váltani, ahogyan az is hogy meglévő digitális licencnél egy in-place upgrade és újratelepítés esetén nem kell semmilyen termékkulcsot újból megadni és a W10
—►
W11 upgrade-et sem kell csak emiatt újra és amúgy sem eljátszani, automatikusan aktiválódni fog clean install esetén digitális licenccel a W11 ugyanazon kiadása... + A digitális licenc Microsoft-fiókhoz kapcsolása nem kötelező, csak egy + opció ami hardvermódosításnál jöhet jól, de még akkor is megoldható egyéb módon az újraaktiválás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest